USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Ківерцях встановлять насосну станцію для багатоквартирних будинків

19 Липня 2018 20:15
Найбільшою проблемою жителів мікрорайону «Квартал», що у Ківерцях, є постачання води на верхні поверхи багатоквартирних будинків, адже старим насосним станціям не вистачає потужності.

Про це йшлося під час робочого візиту народного депутата Ірини Констанкевич, який відбувся 18 липня, повідомляє прес-служба нардепа.

Присутній на зустрічі ківерцівський міський голова Володимир Жгутов запевнив, що вся необхідна документація готова, тому вже найближчим часом розпочнеться монтаж насосних станцій.

Жителі сусіднього будинку нарікали на незадовільний стан даху, який потребує перекриття, а відповідно і чималих коштів. Заступник ківерцівського міського голови Ольга Поліщук розповіла, що цей будинок є власністю громади, адже тут створено ОСББ. Коштів, виділених міським бюджетом на підтримку співвласників багатоквартирних будинків не вистачає. Чиновниця запропонувала проводити ремонтні роботи поступово, розраховуючи на суму виділених коштів, тоді справу можна буде рушити з місця.

Серед іншого, обговорили і ряд важливих питань, що турбують громаду містечка, зокрема, призначення субсидій, неналежне пенсійне забезпечення, медичну реформу.

Ірина Констанкевич розповіла, що спільно з колегами-депутатами від УКРОПу підготували законопроект, який передбачає підвищення пенсії тим людям, що мають великий стаж роботи.

Обурювались жителі і впровадженням нової медичної реформи, бо переконані, що вона покликана не лікувати, а вбивати людей.

Присутня на зустрічі депутат Волинської обласної ради Людмила Тимощук розповіла, що впровадження реформи відбувається від протилежного: турбуючись насамперед про економію коштів, а не про людей.

Також обговорили встановлення новенького спортивного майданчика, що є спільним проектом місцевої влади, Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та громади.

«Хочеться, щоб у дітей було гарне дитинство, щоб у ньому було більше свята. Саме тому ми вирішили продовжити програму облаштування спортивних майданчиків в дворах, особливо в тих районах, які віддалені від центру, де проблема місць для дозвілля є дуже гострою», - наголосила Ірина Констанкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus