USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі в кафе зайшли п’ятеро в масках із автоматами. Коментар мера

26 Квітня 2014 14:14
До одного з кафе Ковеля зайшли п’ятеро чоловіків у масках, з автоматами в руках. Про це повідомив Ковельський міський голова Олег Кіндер.

«До мене звернулися минулого понеділка люди і сказали: як могли п’ятеро чоловік у масках та з автотамати зайти в одне з приміщень одного з наших кафе. Розслідувати цей випадок доручили Службі безпеки та міліції. Ми тут всі на теренах міста Ковеля – ковельчани. У масках нема чого ходити, тому що по масці можна получити, і дуже серйозно получити», – сказав Олег Кіндер.

Хто були ті озброєні люди у масках – ковельський мер не уточнив, але говорив він це у відповідь на прохання керівника міської організації «Правий сектор» Сергія Дружиновича позитивно вирішити питання оренди приміщення. Градоначальник обурюється «вторгненням» членів даного осередку до будівлі на вулиці Грушевського, з якої нещодавно вибрався військовий комісаріат.

Інформаційне агенство Волинські Новини писало про цей прецедент.

«Щодо самозахвату, там ще прокуратура буде займатися заявами, що міському голові вже надано аванс, взятку, чи хабаря. Це ж було в засобах масової інформації озвучено. Там 60 тисяч чи доларів, чи гривень. Відповідно до цієї інформації буде проводитися розслідування. Не просто розслідування своє службове, а буде проводитися певними стурктурами. Якщо є у вас така інформація, будь ласка, представте. Якщо у вас немає такої інформації – будете відповідати по закону, тому що, вибачте мені, грубо скажу, я вже не раз говорив, це називається «ляпання язиком». За слова потрібно відповідати! Не просто, що ви хлопці уніформу вділи і ви можете собі дозволяти недозволені законом речі», – наголосив Олег Кіндер.

Коли ж Сергій Дружинович поцікавився: «Чому нам не можна надати приміщення хоча тієї Партії регіонів?», то отримав від мера таку відповідь: «А чого ви говорите про Партію регіонів? У нас молочна кухня є – достатньо велике приміщення. Підійдіть в робочому порядку, щоб в нас не було спілкування через пресу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Волинь моя Показати IP 26 Квітня 2014 14:33
коментар було видалено
правда Показати IP 26 Квітня 2014 14:54
коментар було видалено
брехня до правда Показати IP 26 Квітня 2014 15:12
коментар було видалено
настя в Показати IP 26 Квітня 2014 15:05
зараз і в бар чи ристоран страшно зайти а то влітають які хочеш
потап до настя в Показати IP 27 Квітня 2014 08:26
Н*хр*н по рИсторанах шастати
висновок Показати IP 26 Квітня 2014 19:21
Кого приручили, від тих тепер і маєте... Далі буде...
))) до висновок Показати IP 27 Квітня 2014 00:02
правильно. надо было вовремя начинать им морды бить. как и предупреждалось.
RS Показати IP 26 Квітня 2014 21:39
КІНДЕР МАЛО ТОГО ЩО ХАБАРНИК ТО ЩЕ Й КІДАЛОВОМ ЗАЙМАЄТЬСЯ ЦЕНЗУРА!
Анонім Показати IP 27 Квітня 2014 08:20
А ПС правий, потрібно зі зброєю і в масках ходити, щоб вся Україна боялась, діти і іх матері. Це звичайне банд угрупування, в тюрму іх всіх треба

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus