USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Ковелі зводять монумент борцям-визволителям

12 Серпня 2016 12:16
До Дня незалежності України в Ковелі постане монумент “Борцям за волю України”.

Про це повідомляє Волинська регіональна дирекція НТКУ.

Його встановлять на бульварі Лесі Українки. Це знакове місце для ковельчан. Саме тут 19 серпня 1990 року місцеві активісти Народного руху України вперше вивісили синьо-жовтий стяг над Ковелем.

Згодом, у 1997 році в центрі Ковеля встановили символічний камінь із написом “Тут буде встановлено пам’ятник “Борцям за волю і незалежність України”.

Та знадобилося майже 20 років, аби таке побажання громади здійснилося, а конкурсна комісія на кращу проектну пропозицію пам’ятника оголосила ім’я переможця.

Нагадаємо, у Ковелі з третього разу погодили макет пам’ятника борцям-визволителям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ковельчанин Показати IP 12 Серпня 2016 13:36
це не монумент, а ганьба. Ще його не поставили, а вже має назву "виделка з підземелля".
до ковельчанин Показати IP 12 Серпня 2016 16:22
Ти вже своєю "виделкою" на всіх сайтах з волинськими новинами встромився. Не подобається - не дивись. Чи може тендер встановлення монементу прос****ав, от і бісишся? Задай собі питання: "Що я зробив, або як я згадав про тих, хто ліг в сиру земельку, щоб я міг как****ти в коментах?",
До до ковельчанин Показати IP 12 Серпня 2016 20:43
а что, чел правильно заметил, действительно похоже на вилку. Я как раз живу по бульвару, напротив Сказки, так там этих стел и памятников понатыкали достаточно. Раньше один Ленин стоял на площади, и тот убрали, а сейчас по любому поводу очередной памятник лишь бы деньги откатать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus