USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У ковельській лікарні запрацювала нова біохімічна лабораторія

22 Серпня 2017 08:57
У Ковельській центральній районній лікарні капітально відремонтували клініко-діагностичну лабораторію, повідомляє Волинська регіональна дирекція НТУ.

На капітальний ремонт біохімічної лабораторії ЦРЛ виділили з міської казни близько 250 тисяч гривень. Відтепер лаборанти працюють у комфортабельних кабінетах, які мають сучасне освітлення, нову сантехніку та меблі.

«У Ковельській ЦРЛ функціонує 3 лабораторних відділення. Серед таких — клініко-діагностична лабораторія, в якій проведено ремонтні роботи… Покращилося оснащення лабораторії, що дозволяє скоротити час затрат на аналізи в роботі лаборантів. Також це покращило престиж лабораторного відділення нашого МТМО», – розповідає заступник головного лікаря Ковельського МТМО Людмила Івахнюк.

Серед технологічних новинок підрозділу — сучасний біохімічний аналізатор. Цей компактний автоматичний прилад дозволяє робити 240 тестів за годину і управляється за допомогою персонального комп’ютера. Технологічна новинка лабораторії покращила продуктивність лаборантів та автоматизувала процес.

«Ще вчора це була наша мрія. А сьогодні ми вже на ньому працюємо. Радує те, що він нас слухається і досить точно виконує всі наші завдання, які ми програмуємо», – радіє Оксана Шабанова, завідувач клініко-діагностичної лабораторії Ковельської ЦРЛ.

У минулому році кардинально змінили своє обличчя хірургічне, отоларингологічне та приймальне відділення Ковельської ЦРЛ. А нещодавно в лікарні запрацювало і оновлене інфекційне відділення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Майданівець Показати IP 22 Серпня 2017 10:47
Капітальний ремонт біохімічної лабораторії ЦРЛ профінансували коштом бюджету Ковеля: на це з міської казни виділили близько 250-ти тисяч гривень ,це гроші які ковельчани сплатили у вигляді податків. А тепер, щоб зробити будь-який аналіз в цій лабораторії скільки потрібно людині заплатити, чому не інформуєте і не повідомляєте ??? Можливо все буде безкоштовно ??? Заклад державний , а медицина в нас безкоштовна , такий я наївний ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus