USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Києві консульство Росії закидали яйцями та повісили опудало Путіна

18 Березня 2018 19:29
Активісти націоналістичних організацій закидали яйцями консульство Росії на перетині вулиць Добровольчих батальйонів та Старонаводницької у Києві. Деякі мітингувальники запалили файєри.

Про це повідомляє Громадське.

Націоналісти принесли і «повісили» опудало президента Росії Володимира Путіна, також вони тримали плакати на кшталт «Смерть Росії».

Активісти назвали свою акцію «Народне припинення дипломатичних відносин з агресором». Лідер Організації українських націоналістів Микола Коханівський заявив, що активісти вимагають розірвати дипломатичні відносини між Україною та Росією, передає УНІАН.

«Наша мета - оголосити владі, що ми вимагаємо повного розриву дипломатичних відносин з Москвою під час війни», - розповів Коханівський.

Як передає Gazeta.ua, на майдані Незалежності в Києві учасники акції «Руху нових сил» розібирали конструкції з інсталяцією про Крим, встановлені біля Стели Незалежності.

Рішення про демонтаж металевих конструкцій учасники акції РНС ухвалили спонтанно, «щоб вони не заважали проводити мітинги».

Поліція та нацгвардійці, які патрулюють центральну частину столиці, у ситуацію не втручалися і не перешкоджали учасникам акції.

Крім того, поліція і націоналісти сьогодні перекрили Повітрофлотський проспект у Києві, на якому розташовано Посольство РФ в Україні. Активісти розмістили на стенді, що перекриває вулицю, фото загиблих у російсько-українській війні українських воїнів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 18 Березня 2018 19:38
Ну а доцільність, коли консульства закриті для голосування? Після відвели в іншу сторону щоб не пішли проти попрошенка? Воно й так в Катар дременуло, тепер повіситься банер в Київі :"Катар наш"?
Рубік Показати IP 18 Березня 2018 19:43
Это не страна, это племя шариковых, возглавляемое швондерами.
Чому Показати IP 18 Березня 2018 19:55
Це геройство не показували в ізварино , савурці,іловайску,дебальцево.Мабуть там було дуже мало відеокамер .
Анонім Показати IP 18 Березня 2018 19:56
Причина да = унізма і агресивності галичан - післявоєнна епідемія сифілісу в Галичині, до 80% заражених. Лікарі пояснюють подібний склад нинішнього покоління галичан генетичними змінами, що відбулися після повоєнної епідемії сифілісу в Галичині. У деяких районах, частка хворих була мало не 80%, що, до речі, говорить і про загальний рівень цих людей.
987 до Анонім Показати IP 18 Березня 2018 21:24
в Россис между прочем сейчас 95 процентов заражено сифоном ну и что, наводят порядок в мире
Свідомий Показати IP 18 Березня 2018 20:13
Світ в черговий раз побачить культуру українців

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus