USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У лісах Маневиччини тренувалися загони тероборони

4 Червня 2017 20:53
На території Маневиччини в лісах тренувалися загони територіальної оборони. Протягом трьох днів декілька десятків місцевих чоловіків здобували військові навики, повідомляє Громадське.Волинь.

Організацією таких навчань займається Волинський обласний військовий комісаріат, а інструкторами запросили учасників громадського формування «Буг».

Добровольців, котрі зголосились пройти навчання, протягом трьох днів навчали саперній справі, тактиці, основам поводження зі зброєю та медицині. Раніше чоловіки не мали досвіду у військовій справі, а у декого за плечима – лише строкова служба в армії. Навчатися приїхали переважно старші – від 30 до 55 років.

«На території Маневицького району проходили планові заняття з організаційним ядром загону оборони на добровільній безоплатній основі. Заняття проходили протягом трьох діб. На них військовозобов’ язані проходили підготовку з тактики, інженерно-саперної справи. Також проходили практичні навички з розвідувально-пошукових дій за сприяння громадського формування «Буг», – зазначив начальник відділу територіальної оборони Волинського обласного військового комісаріату Ігор Шепелєв.

«Хочемо, щоб ці підрозділи формувалися на території областей і були готові в певний момент зібратися і організувати оборону», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Імітація Показати IP 4 Червня 2017 21:42
Іде по плану , ви ще б Павліка спитали б.?
А чому Показати IP 4 Червня 2017 21:51
Не у Владимерському централі , там є все . А Шепелєва пропоную відправити покомандувати якимось дивізіоном, було б більше толку.
Анонім Показати IP 5 Червня 2017 21:00
побігали , гроші спалили , водки напилися і далі обкрадати краіну, головне щоб у вишиванці обкрадати , не один з них на фронті не був і навряд чи буде
До аноніма Показати IP 6 Червня 2017 22:12
Були чи не були але посвідчення є майже у всіх.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus