USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До Луцька привезли тіло Сергія Грибкова, якого вважали зниклим безвісти

7 Квітня 2016 14:36
Через два роки загиблий Герой повернувся додому. Десятки машин його зустрічали на в’їзді у рідний Луцьк. Біля його дому спільно помолилися рідні та знайомі.

Зустріли полеглого волинянина сьогодні, 7-го квітня.

Приблизно о 11:30 громадські активісти зібралися на рівненському кільці й вирушили колоною на Цуманське перехрестя. Вже там дочекалися приїзду «Чорного тюльпану» й колона рушила на Київський майдан до домівки загиблого Сергія Грибкова. Десятки людей вийшли зустрічати Героя, лучани не стримували сліз.

Заупокійна молитва за спокій загиблого відбулася в Свято-Троїцькому кафедральному соборі.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що за результатами експертизи ДНК ідентифікували особу Грибкова Сергія Миколайовича, який загинув ще 5 вересня 2014 року у Старобельському районі Луганської області. Його поховали як невідомого солдата у селі Чмирівка на Луганщині.
Довідково:

Сергій Грибков народився 1 жовтня 1981 року. Закінчив ЗОШ № 7, Волинський державний університет імені Лесі Українки. Працював в органах прокуратури Волинської області. У зону АТО пішов добровольцем і ніс службу у складі батальйону «Айдар». 26 серпня 2014 року його призвали на військову службу по мобілізації до складу 24-го батальйону територіальної оборони «Айдар» Сватівським районним військовим комісаріатом Луганської області. Після трагічних подій під Іловайськом зв'язок із бійцем перервався.

Перепоховають Сергія Грибкова на Алеї почесних поховань міського кладовища у селі Гаразджа, завтра, 8-го квітня. А перед тим об 11:00 у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору відбудеться відспівування, о 12:00 на Театральному майдані — громадська панахида за загиблим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus