USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У луцькому парку розмалюють дерев’яні фігури

19 Серпня 2015 17:40
Лучан запрошують приєднатися до акції «Розмалюй фігуру в парку – подаруй дитині казку», - повідомляють організатори акції.

Зокрема, волинський туристичний клуб «МИ» запрошує усіх охочих долучитися до розмалювання дерев’яних фігур в парку Лесі Українки. Акція відбудеться під гаслом «Розмалюй фігуру в парку – подаруй дитині казку».

Четвертий рік поспіль організація підтримує належний естетичний вигляд казкових фігур парку, які випиляв пилкою зі зрубаних старих дерев місцевий житель Олексій Литвин.

«Отож, запрошуємо лучан долучитись до ініціативи, проявити свою творчу фантазію шляхом розмалювання фігур», - кажуть організатори і запевняють, що забезпечать фарбою, щітками, рукавицями.

Усі охочі можуть прийти 21 серпня 2015 року о 10.00 до ротонди у Луцькому міському парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Акція присвячена Дню міста, Дню прапора та Дню незалежності України.

На учасників чекають сюрпризи.

Результатом акції буде належний естетичний вигляд «казкових персонажів», які є окрасою парку, покращення благоустрою від яких відвідувачі будуть отримувати лише приємні враження, - впевнені організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
колян Показати IP 19 Серпня 2015 18:10
ними тільки дітей лякати
лучанка до колян Показати IP 19 Серпня 2015 22:02
Купи за свій кошт гарненькі фігури,постав в парку і хай радують діток,а то сидиш в неті і с...ш.
колян до лучанка Показати IP 20 Серпня 2015 21:33
фу, яка чорнорота мама...
Воля Показати IP 20 Серпня 2015 00:50
Читаєш такі новини і думаєш "Це жарт? Чи серйозно?" Подарувати дитині казку у вигляді страшного помальованого пенька???????
Мія Показати IP 20 Серпня 2015 09:43
Це мабуть подарувати дитині казку-страшилку ...з такими фігурками-розмальовками як в нашому парку різнокольоровими і безглуздими поєднаннями кольорів....навіть дорослим інколи незрозумілий їх задум...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus