USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому супермаркеті торгують гнилими гранатами

4 Листопада 2017 21:25
Гранат, який лучанин придбав у супермаркеті «Салют», всередині виявився гнилим.

Про це Павло Лисюк повідомив у Фейсбуці.

«Ось такі гранати в Салюті на Дружби Народів продають», - зазначає автор допису.

Разом з тим, коментатори припускають, що така якість товару зумовлена його невеликою ціною.


Зазначимо, що нещодавно лучанину в одному з супермаркетів цієї мережі продали горішки кеш’ю з яйцями комах всередині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
скептик Показати IP 4 Листопада 2017 21:52
це такий новий сорт гранатів - "Гниличка", як грушки
оксана Показати IP 4 Листопада 2017 22:47
чи мав цей гранат зовнішні ознаки того що він гнилий? Судячи з фото ні і навряд Павло Лисюк купив би його знаючи що він не якісний. З гранатами таке буває з зовні гарні а в середині гнилі так само як і з людьми чи не так "Скептик". Павлу пораджу при наступній покупці гранатів попросити когось з працівників супермаркету розрізати, або хоча б надрізати гранат перед покупкою так ви збережете час, нерви та гроші. Я так часто роблю при покупці саме гранатів і працівники супермаркетів мені ніколи не відмовляють оскільки я чітко пояснюю що краще перевірити одразу щоб потім не повертатись з такою проблемою. а якщо всетаки відмовляться то краще відмовитись від такої покупки. але якщо люди хочуть попіаритись у фейсбуці то їх нічим не зупинеш. а краще купуйте у бабок на базарі там все якісне та свіже, ну при наймі я небачила ні одного посту у фейсбуці про те що якась Маруся продала Петру щось неякісне, чи обважила чи обрахувала, чи не так посміхнулась....
скептик до оксана Показати IP 5 Листопада 2017 00:12
не знаю, кого чим не зупинИш, але запевню як покупець з багаторічним досвідом, що на ринку бабуля може втюхати неякісний товар, а то й зовсім фальсифікат (наприклад, маргарин замість домашнього масла) з ясними очима невинного ягняти , чи то пак ягниці. так що зніміть, шановна, рожеві окуляри.
Ііі до оксана Показати IP 5 Листопада 2017 08:51
Бабки з базару ще поки не навчились вирощувати цитруси і гранати, це вме у них таж перекупка, з такою ж гниллю.
Ностра Показати IP 5 Листопада 2017 08:54
Купляли тиждень тому акційний гранат в тому "Салюті" на Дружби Народів - гранат прекрасний! Можливо, подружка моя вміє їх вибирати, а можливо, за тиждень гранати в магазині попсувалися...
Оптиміст Показати IP 7 Листопада 2017 08:47
Оксані браво,потрібно ставити на місце цих писак які навіть у фруктах не розбирається,Але ж він написав,хоча і сам з "гнильцою"!!!!
Марія Показати IP 8 Листопада 2017 00:34
Я думала,що мені одній такий самий гранат з Салюта попався. Ззовні ідеальний фрукт без вмятин чи пролежаних боків,а всередені....хоча у мене був як труха,а не гниль. Ніколи такого не бачила. Значить це доля.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus