USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лучанину у «Салюті» продали кеш'ю з яйцями комах. Відео

31 Жовтня 2017 13:19
Придбавши кеш’ю в супермаркеті «Салют», що на вулиці президента Грушевського, 20, покупець на додачу отримав яйця молі.

Про це у своєму відеоблозі повідомив користувач Youtube Mike Verpuchinskiy.

Насамперед він підкреслив, що є постійним покупцем супермаркету та закупляється там із початку його відкриття – ось уже близько 14 років.

«Я завжди був на стороні «Салюту» в будь-яких спірних питаннях: чи то в суперечках із друзями, чи то під час обговореннях в інтернеті. Тому що «Салют» доволі якісно працює на фоні інших супермаркетів нашого міста», – сказав чоловік.

Та розповів, що напередодні, 25 жовтня, придбав у магазині близько 150 грамів кеш’ю за зниженою ціною. Однак, коли чоловік прийшов додому, то виявив, що горіхи зіпсовані.

«Уже на третьому горісі я побачив павутину, яка нагадувала кокон. А коли розколов горіх, то побачив яйця. Думаю, що скоріше за все це сліди харчової молі», – поділився лучанин і відзначив, що всередині більшості горіхів були такі ж яйця.

У зв’язку зі «знахідкою» чоловік вирушив до «Салюту», аби повернути гроші за непридатний до споживання товар і змусити керівництво супермаркету повністю утилізувати партію товару, аби вберегти від розчарування потенційних покупців.

Адміністратор закладу швидко відреагувала на звернення та повернула кошти. Решту горіхів вилучили з продажу, аби передати постачальнику. Недоброзичливо до чоловіка поставився лише охоронець супермаркету, який вимагав негайно припинити відеозйомку.
Нагадаємо, раніше лучанин у гіпермаркеті «Там-Там» виявив, що, аби приховати термін придатності продуктів, відповідне місце на товарі прикривають магнітною кліпсою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Лана Показати IP 31 Жовтня 2017 14:30
Чого коментар російською? В м. Луцьку місцеві розмовляють в основному українською. Хіба, що лугвнські і донецькі, які повтікали і сидять у нашому місті. А наші волинські воїни воюють і потрішки звільняють Донбас.
Варениконатовкувач до Лана Показати IP 31 Жовтня 2017 14:45
Чого коментар такий дурний? В Луцьку живуть освічені люди, які чудово розуміють не лише російську, а й польську, білоруську та англійську. Це ви, шановна, схоже, що не місцева.
blog до Варениконатовкувач Показати IP 31 Жовтня 2017 18:48
коментар Лани цілком адекватний. Бо 9/10 волинських блогерів є в житті україномовними, але в інтернеті цього "стидаються", і пишуть/знімають російською. Бо більший заробіток (теоретично). Насправді з таким блогом і російською - копійки, але ж якась надія в лоха жевріє.
Теоретик до blog Показати IP 1 Листопада 2017 09:22
Він з цього нічого не заробляє. У нього немає реклами на каналі.
Анонім до Лана Показати IP 31 Жовтня 2017 14:51
В нас люди розмовляють мовою,якою їм зручно,не тупи лена,я розмовляю українською і поважаю тих,хто розмовляє на будь якій мові,не будь схожа на кацапів,не позорь лучан
Вася до Лана Показати IP 31 Жовтня 2017 17:21
Дуринда, це ти данбасятіна не місцева скоріше всього, в Луцьку була російська школа номер 5, її випусники переважно розмовляють російською
манька Показати IP 31 Жовтня 2017 15:41
Mike Verpuchinskiy, а він часом не з АТБ?
Аленка Показати IP 31 Жовтня 2017 22:22
Вот тут и покатило,,, Давайте лучше будем цепляться за мову, а не за проблему, поднятую автором! Давайте будем есть тухлые продукты, терпеть когда нам хамят наши соотечественники украінською..Мова - Это же важнее! Удивляюсь, вам, мои дорогие лучане! Сами небось сидите по своим квартиркам и ноете про себя: как плохо мы живем! Какое у нас правительство! Какая у нас жизнь! А что мы все и каждый для этого сделал? Давайте зашугаем хоть одного порядочного грамотного человека, которому это не все равно и который хоть как-то пытается сделать нашу страну лучше! Давайте! И всем будет опять все равно и спокойно!
Анонім до Аленка Показати IP 31 Жовтня 2017 23:11
Повірте йому пофіг на тих ниючих коментаторів,він розумний чоловік,таких є не багато,але він один наважився це знімати ,можливо і є в нього якась вигода,але це його особисте,він робить добру справу для нормальних,адекватних людей,а ниючі,стонучі,обіжені завжди були,є і будуть,треба ж комусь продавати гнилі,спорчені продукти)))
Йопрст Показати IP 31 Жовтня 2017 23:07
Є великій процент Дебілів русскомовних,які розуміють тільки собі подобних,а іншу мову зрозуміти -брак мозгів
Микола до Йопрст Показати IP 1 Листопада 2017 08:54
А ще є навіть більший відсоток тих, хто дуже любить свою країну і свою мову, проте жодного дня не може прожити без згадки Росії та жодного речення написати чи сказати без помилок або русизмів.
Маша Показати IP 1 Листопада 2017 08:13
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus