USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку «Toyota» збила 9-річну дитину

19 Жовтня 2017 11:28
Дорожньо-транспортна пригода сталася 18 жовтня на вулиці Шевченка у Луцьку. Під колеса легковика «Toyota Yaris» потрапив 9-річний лучанин.

У результаті автопригоди школяр отримав тілесні ушкодження, не госпіталізовувався.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Бо Показати IP 19 Жовтня 2017 11:34
там перед мостом перехід просто жахливий, такий потік машин в два боки, що перейти дуже важко.
Свідок Показати IP 19 Жовтня 2017 12:17
Слухайте, ну ви, коли пишете якусь новину, потурбувалися б взнати хоча б якісь подробиці пригоди! Якась суха констатація факту, взята, як я розумію, просто в поліції. Жодних обставин не описано, чи це на пішоходному переході трапилось, чи поза ним, чи порушив водій правила дорожнього руху, як почувається потерпіла дитина зараз.... адже новину цю ви писали уже сьогодні. Ми вчора їхали тією дорогою і бачили, як пані водійка абсолютно неспішно виходила зі своєї машини червоного кольору. Хлопець сидів на парапеті мосту, біля нього були якісь люди. Машина стояла одразу за пішохідним переходом (якщо їхати від центру - то перед ним). Тобто, імовірно, хлопчик переходив дорогу на пішохідному переході.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus