USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку евакуйовуватимуть неправильно припарковані авто

26 Вересня 2018 12:52
Депутати Луцької міськради виділили 160 тисяч гривень муніципалам на евакуацію неправильно або з порушеннями припаркованих автівок.

Про це йшлося 6 вересня під час засідання сесії міської ради.

Як наголосив радник міського голови Ігор Поліщук, у місті є величезні проблеми з паркуванням.

«Без налагодження роботи ані муніципальна варта, ані поліція не може боротися з порушниками, які можуть просто перегородити в’їзд чи припаркуватися на місці для людей з інвалідністю»», - зазначив Ігор Поліщук.

Тож він попросив виділити 160 тисяч департаменту муніципальної варти на запуск процесу евакуації автомобілів, адже раніше бюджетна комісія не підтримала виділення коштів.

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів", за який проголосувало 237 народних депутатів України
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Степан Показати IP 26 Вересня 2018 18:23
В Болгарії ставлять "скобля" на колесо- замок і номер телефону поліцейського. Подзвонив, почекав, заплатив штраф аж потім автівка зможе їхати. І дієво і відносно недорого
ДаДа до Степан Показати IP 27 Вересня 2018 15:39
Дело в тому, що болгари не знають що таке болгарка! Наші пінгвіни тільки подзвонять до поліцейського похвалитися за скільки секунд він зрізав того скобля, а не щоб заплатити штраф!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus