USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку ХК «Фаворит» виграв Кубок відкриття сезону

26 Жовтня 2014 09:00
За результатами півфінальних зустрічей у фінал мали виходити команди «Луцьк-2» та збірна «Володимир-Ковель». Але організатори вирішили інакше. За те, що за другу команду лучан грав тренер ДЮХК «Спарта» Дмитро Цимбал, їх допустили тільки до малого фіналу. Це суперечило регламенту змагань.

«Луцьк-2» - «Володмир/Ковель» - 8:3 (1:1, 4:2, 3:0)

У матчі за третє місце на «Луцьк-2» чекала вперта збірна Володимира та Ковеля. Майже до середини зустрічі «Володимир-Ковель», хоча і був в ролі наздоганяючого, але далеко суперників не відпускав.

Друга шайба Сергій Венгер («Володимир-Ковель») на 28-й хвилині зрівняла рахунок – 2:2. Та вже до кінця другої 25-хвилинки рахунок був 5:3.

Третю партію повністю можна записати в актив лучан. Тоді по черзі відзначилися Віктор Николайчук, Микола Цмокало та Сергій Кристін – 8:3. І «бронза» залишилася в господарів турніру.

Але надії луцьких вболівальників хокею побачити своїх улюбленців зі «золотом» ще жевріли, адже у фіналі з рівненським колективом зійшлася перша команда «городян».

«Луцьк-1» - «Фаворит» - 1:5 (0:1, 1:2. 0:2)

І тривалий час «Луцьк-1» контролював хід гри. Зазначимо, до стану лучан приєдналися, відсутні у півфіналі, Олександр Руденко і Сергій Русанов. Але й така значна підмога не дозволила їм зламати опір захисту рівненчан. Натомість фаворитівець Роман Маленький перед першою перервою вивів свою команду вперед – 0:1.

У другому періоді його почин підтримав Сергій Степанюк, організувавши дубль – 0:3. Та до перерви зусиллями Леоніда Тарасенка господарі розпочали лік своїм голам – 1:3. Правда, на цьому і закінчили.

У заключному періоді рівненчани грали на утримання рахунку, проте зуміли навіть ще двічі розписатися у воротах лучан. Це зробили Роман Маленький на 55-й хвилині та Павло Бернацький на 72-й.

Організатори нагородили також найкращих гравців за амплуа. Так, найкращим воротарем турніру став Віктор Герасимчук («Володимир-Ковель»). Найкращим захисником турніру визнали Євгена Воробйова («Луцьк-1»). Найкращим нападником став гравець команди-переможниці Сергій Степанюк.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus