USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку кладуть небезпечні тротуари

2 Серпня 2016 15:56
Лучанин Андрій став свідком укладання небезпечного тротуару.

Поблизу перехрестя проспекту Відродження і вулиці Софії Ковалевської здійснюються ремонтні роботи, працівники «Луцькавтодору» кладуть тротуарну плитку.

Проте, ніхто не бере до уваги, що посеред тротуару на декілька сантиметрів піднімається плита, яка накриває теплотрасу.

«Я одразу запитав працівників, чи планують вони усунути дефект, чи залишать так, як є. Мені відповіли, що так і має бути, адже це теплотраса, вона має бути накритою.

Я все розумію, але ця плита є травмонебезпечною, оскільки, піднімається на кілька сантиметрів над плиткою, хтось запросто може зачепитися й розбити ніс», - зауважує лучанин.

Зрозуміло, що працівникам, які кладуть плитку, хтось дав відповідний наказ.

Андрій звернувся за коментарем до «Луцькавтодору», але там на нього чекали лише відмовки: спершу сказали, що відповідального за ремонт тротуару немає на місці, згодом просто не піднімали слухавку, а врешті-решт сказали, що жодної інформації, включно з ім’ям відповідального за ремонт, надавати не будуть.

Інформаційне агентство Волинські Новини також зателефонувало в структуру, відповідь була такою ж - «Все вище керівництво роз’їхалося, відповідальний за ремонт – виконроб на ділянці, а в нього є наказ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
лучани Показати IP 2 Серпня 2016 15:58
лучанин андрій напевно успішний у своїй сфері))). Має багато часу заглядати під чужу роботу та давати поради.
Дмитро до лучани Показати IP 2 Серпня 2016 16:33
все правильно Андрій зауважив якщо робити то робити якісно і правильно не як не будь аби гроші освоїти
лучани до Дмитро Показати IP 2 Серпня 2016 17:03
А сходи не виступають?. Під ноги потрібно дивитися, а не ловити гав по сторонах з бадуна.
Микола до лучани Показати IP 3 Серпня 2016 22:05
Так навіщо тоді бруківку класти і так нормально, під ноги потрібно дивитись і скакати через ями і болото. Що за маразм, або робити нормально, або навіщо то робити? Я побачив би як би ви реагували коли б у вас вдома клали ламінат, а от посередині кімнати лишили б старий кусок паркету. Така велика проблема бруківку підняти на ріветь тої плити, а плиту привести до людського вигляду? Привикли все робити на отї...сь, а потім ниють що живем погано.
ХХХ до лучани Показати IP 2 Серпня 2016 21:50
От через таких "розумників" як ти, так і роблять, а якби вся громада вказувала на не якісну роботу, відповідно і життя змінювалося б!
Анонім Показати IP 2 Серпня 2016 16:27
и так сойдет! пипл схавает, еще и спасибо скажут что не болото
Людоньки до Анонім Показати IP 3 Серпня 2016 01:13
Виходячи з деяких коментарів є люди які з'їдять й болото, подякують і попросить ще )))
Анонім Показати IP 2 Серпня 2016 16:30
Завжди ця плита виступала - було нормально, почали класти бруківку - небезпека і зрада! Що тут скажеш
Анонім до Анонім Показати IP 2 Серпня 2016 17:00
якщо почали робити, то хай би вже нормально зробили. ями теж для багатьох то нормально...
Захист до Анонім Показати IP 4 Серпня 2016 08:43
Уявіть собі ситуацію з інвалідом на візку.
Пипл Показати IP 2 Серпня 2016 17:09
Равшан и Джамшут - Подоконник
василь Показати IP 2 Серпня 2016 17:24
Побільше таких Андріїв було б то й порядок в країні був би.
Товаріщ до василь Показати IP 4 Серпня 2016 22:01
Да як ви могли повєріть тому провокатору-шептуну-вредітєлю? Він підісланий копроментіровать достіженія власти і автодора. На фото оптічєская ілюзія, я сам лічно мікрометром мєрял- всё там тютелька в тютельку. Здєсь многіх ввелі в заблуждение.Ми работаем только на благо города. Верьте только нашим представителям здесь, которие работают под ником: лучани и Аноним. Всего вам хорошего, учитесь пригать через пліти.
кореш Показати IP 2 Серпня 2016 18:21
Я не можу зрозуміти тут деблоїдів,які виступають на захист бракоробів.Скажіть мені і людям,на*уя тоді робити цей ремонт,якщо він називається_БРАК і люди в дійсності можуть ненароком навіть зачепитись і впасти.А якщо це буде старенька людина?Через дебло**в внас все робиться через с**аку.Так і живемо.
Пипл до кореш Показати IP 2 Серпня 2016 18:50
Тут варто дійсно задуматись хто може писати на захист бракоробів.Гроші народні, контролю зі сторони міськради немає, виконавець ні за що не відповідає.
Лучанин Показати IP 2 Серпня 2016 19:14
Живу на проспекті відродження і часто там хочу не можу зрозуміти коментаторів там де зараз ложать бруківку ніколи не було дороги для пішоходів а судільні ями та бруд. Також щобуло всі затоки зрозуміли колодязь теплотраси не завжди можна понизити.
Прогресс до Лучанин Показати IP 2 Серпня 2016 21:07
1.Речь идёт не о дороге а о тратуаре, который там был когда-то (очень-очень давно). Причина его отсутствия - постоянные некачественные ремонтные работы теплотрассы и наплевательское отношение местной власти к возобновлению покрытия. Сейчас же когда деньги (наши с Вами) таки нашлись и было запланировано возобновление тротуара, чья-то голова ответственная за качество исполнения и безопасность делает это далеко не соответсвенно. 2.Если же невозможно понизить высоту колодца,думаю то возможно поднять уровень брущатки или же найти еще какое другое техническое решение которое будет соответствовать строительным стандартам и технике безопасности. Люди институты и университеты заканчивали. Причина тут явно в другом
Прогресс Показати IP 2 Серпня 2016 19:28
Сам видел это чудо строительства.На фото еще так себе. В действительности же напоминает снимок из серии Эту страну не победить.
Батьки Показати IP 2 Серпня 2016 21:41
Наше шанування, подяки та уклінних таким керівникам міськради та автодору від жителів району а особливо від батьків дітей школи 23.Кожний раз будемо вас згадувати обходячи ту плиту (в кращому випадку). А на перше вересня принесемо квіти вам а не вчителям школи, ще й попросимо щоб вам зарплату підняли за якісне виконання робіт і дбайливо відношення до коштів громади.
Також батьки до Батьки Показати IP 3 Серпня 2016 01:06
До подяк прошу долучити й ншу "вдячність" від батьків дітей дитячих садків
Будівельник Показати IP 2 Серпня 2016 21:59
На мою думку, в даній ситуації відповідальним є замовник, який ставить завдання перед підрядником. Наскільки я зрозумів тут йдеться не про поточний ремонт, отже, є і якийсь проект. от хай і пройде перевірка відповідності поставленої задачі(проектне рішення) виконанню роботи "внатурі". Сам по собі виступ на тротуарі не є порушенням будівельних норм, адже існує багато різних виступів і перешкод на тротуарах, таких як східці, клумби, парапети, пристрої блокування вїзду і всяке таке інше, за які теж можна зачепитись, не побачивши. В статті відчувається певна заангажованість, або ж невеличка некомпетентність автора. Претензія спершу мусить бути до проектантів і замовника в даній ситуації, це ж не асфальт в воду....
Батьки до Будівельник Показати IP 2 Серпня 2016 22:39
Думаю що не потрібно бути фахівцем у будівництві щоб зробити висновок що результат робіт повинен бути зовсім іншим. Звичайно можуть бути перешкоди які неможливо усунути і розміри виступів можуть бути допустимими. Але це точно не такий випадок, Ситуація називається: І так зійде і нічого нам за те не буде.Тут явна некомпетентність фахівців які узгодили такий проект і безвідповідальність замовника (представинка міської влади) який приймає такий явний брак. Цей брак в подальшому, без сумнівів, стане причиною травматизму, але спитати буде ніз кого. Щодо контролю та .перевірки ви великий оптиміст. На мою думку заангажованістю віддає саме Ваш коментар, оскільки прослідковується позиція будівельника який хоче переконати замовника що нічого страшного, таке буває. От думаю якби роботи приймав якийсь підприємець або домовласник, ситуація такою не була б. Відшкодовував би він понесені витрати з своєї зарплатні і в мінімальні терміни спішив би виправити брак. Ще й добре спереживався при послідуючій прийомці робіт.
Будівельник до Батьки Показати IP 2 Серпня 2016 23:12
Ніякого замовника я переконувати не хотів би в даній ситуації. Навпаки, дійсно виглядає не по господарськи дана ділянка тротуару. Претензії лиш потрібно предявляти не до підрядника найперш, а до замовника і проектантів, до авторського і тех нагляду. Наприклад, якщо ремонтники мурують у вашій квартирі стіну посеред залу, найперш йде питання - для чого власник замовив мурувати стуну посеред залу а не до ремонтників - мовляв вони такі невігласи і халтурщики. це ж очевидно ! А контроль громадський це загалом дуже хороше явище. і громадянин Андрій правильно зробив шо підняв цю проблему на слух.
Диванний сотник Показати IP 2 Серпня 2016 22:07
То робітникам треба поребрик завищити і"нуль" бруківки, може не все так просто , як Андрію здається?
Батьки до Диванний сотник Показати IP 2 Серпня 2016 22:57
Звичайно ж не просто. Вони ж хочуть і щоб робота попростіше і грошенят за таку роботу побільше, тяп-хляп і готово. Кому там Цікаве дотримання норм та наслідки їх недотримання. гроші в кишеню покласти за брак, і ще об'єктів собі набрати, бо дуже приємно працювати з такими контролерами які приймуть мох і болото та населенням яке буде ще філософствувати на тему: а може воно так і треба, а може то ми неосвідчені та дурні.
Будівельник до Батьки Показати IP 2 Серпня 2016 23:15
Ваша позиція якась занадто банальна - всі вони там такі погані, всі хочуть заробити і нахалтурити, а нас бідних все ображають та й ображають. Є конкретна ситуація і конкретні рішення - конкретні винуватці і конкретні причини порушення. А узагальнення - влада погана а ми хороші - це вже пройдений етап, шановні Батьки
Батьки Показати IP 3 Серпня 2016 00:12
Позиція наша можливо й банальна, як і те питання яке піднімається у статті.Тільки от думаємо що проблема ця не вирішиться банально.Думаємо Ви й самі знаєте як робляться роботи де немає елементарного контролю якості виконаних робіт, викорастаних матеріалів та коштів.Та й образ тут ніяких немає -взялися робити за гроші то зробіть по-людськи.Відносно конкретики то вона така- були прийняті рішення проводити явно брачні роботи результатом яких може стати травматизм , ймовірні винуватці-керівники ховаються за спинами робочих не йдучи на контакт , причин для порушень взагалі не може бути,якщо ж вони виникають то їх потрібно усувати.Ніхто тут не виставляє поганим чи хорошим.Робота повинна бути зроблена якісно, щоб люди були задоволені, винні покарані, кошти відшкодовані.Більшість населення з таким мислення як у Вас це вже пройдений етап.
господар Показати IP 3 Серпня 2016 00:41
Нормальний хазяїн би такого не зробив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus