USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку квітковий ринок хочуть перенести у підземний перехід, якого немає

30 Липня 2015 18:06
Луцький міський голова Микола Романюк зазначив, що ідеальним місцем розташування скандального квіткового ринку він бачить у підземному переході.

Саме таку відповідь він дав депутату Олександру Плісецькому сьогодні, під час засідання 76-ї сесії Луцької міської ради, на його запитання стосовно майбутньої долі квіткових торговців.

«Скажіть, що ж чекає на квітковий ринок? З одного боку, шкода підприємців, яких звідти вигнала муніципальна дружина. Але, з іншого боку, жителі навколишніх будинків - проти того ринку», - звернувся обранець громади до градоначальника.

На це Луцький міський голова відповів, що його особиста позиція стосовно луцьких квітникарів уже давно відома.

«Уже внесли доповнення до плану розміщення квіткового ринку у скверик до магазину «Знання», дано відповідне доручення. А взагалі я бачу його в підземному переході, як в усіх містах, але, на жаль, переходу в Луцьку немає», - розвів руками мер.

До слова, у Луцьку неодноразово ініціювали ідеї створення підземного переходу в центрі міста - на перехресті проспект Волі-вулиця Винниченка-вулиця Словацького. Однак далі обговорення проектів на архітектурній раді справа не доходила. Ще одним своєрідним вкладом у інфраструктуру міста мав бути підземний перехід біля торгового центру «ПортCity». Він мав сполучати супермаркет «Там-Там» із Завокзальним ринком. Замовників ПортCity звільнили від сплати обов’язкового вкладу, натомість вони повинні були збудувати цей об'єкт, аби лучани могли безпечно перетинати одне з найнебезпечніших місць.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини нещодавно повідомляло про те, що стихійний квітковий ринок, що знаходився у Луцьку біля магазину «Панно», перенесуть до книгарні «Знання». До цього було відомо, що у самому «серці» обласного центру торговці квітами влаштували справжні війни за місце «під сонцем». Однак, за станом на 20 липня стихійний ринок польових квітів на проспекті Волі ліквідували.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 30 Липня 2015 21:30
краще валютчиків перенесіть на чехова до книжного магазину ...слабо.
Лучанка Показати IP 31 Липня 2015 07:55
Ніякий "Стихійний ринок польових квітів" не ліквідували. Він перемістився у двір позаду квітників "підприємців". Невже повновладці гідні тільки балакати? Очищайте двір, переносьте "квітників" до "Знання". І якомога швидше!
То як Показати IP 2 Серпня 2015 14:42
Шановна громадо я закликаю вас не дамо совковому вождю, побудувати совок в прямому і переносному сенсі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus