USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку ліквідують неефективні комунальні підприємства

9 Вересня 2014 10:52
Три, або навіть чотири комунальні заклади Луцька припинять свою діяльність. Про це заявив Луцький міський голова Микола Романюк.

Так, під час оперативної наради сьогодні, 9-го вересня, він наголовсив, що доведеться ліквідувати такі комунальні підприємства міста: «Луцькреклама», «Зелене господарство», «Здоров’я жінки».

Окрім того, під питанням і комунальне підприємство «Автопарк сервіс».

«Якщо його директор не хоче працювати, то і це підприємство доведеться ліквідувати», - сказав Романюк.

Нагадаємо, раніше у Луцькраді вирішили ліквідувати комунальне підприємство «Естет». Рішення про ліквідацію КП «Естет» ухвалили депутати 23 липня під час чергового засідання сесії Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Дід Панас Показати IP 9 Вересня 2014 11:32
Романюк, КП Ласка прибуткове, так?
Правда Показати IP 9 Вересня 2014 12:04
А давайте закриємо всі комунальні підприємства і Жеки?! Щоб всі були безробітні, і під міською радою милостиню просили. А вот міська рада буде робити роботу всіх КП, як вам така ідея?
Лучанин Показати IP 9 Вересня 2014 15:07
Ліквідуйте КП "Луцьктепло" та дайте людям можливість самим ставити паропетні двоконтурні котли (автономне опалення та гаряча вода).
Баба Валя Показати IP 9 Вересня 2014 15:47
Чи набагато змінився наш центральний парк при створенні КП " Парки і сквери"? Різниці немає, роботи не видно, все заросло, хащі. Як було раніше так є і тепер. Тільки створене спеціально за ініціативи Кравчука КП " Парки і сквери", яке до речі фінансується з міського бюджету, стало " набагато прибутковіше" ніж КП " Зелене господарство", якого роботу дійсно видно в місті. Далі, догадуйтесь самі, для чого і для кого його створювали?
Лучанин Показати IP 10 Вересня 2014 10:21
Кому война ,а кому мать родна! Продовжуючи традиції Боді Шиби Романюк і компанія продовжують займатися дерибаном,набиваючи собі кармани! Нічого не змінилося,і в найближчий час не зміниться - при кориті все те саме шобло.Мінталітет панове. Шкода тільки хлопців які поклали життя і здоров"я за Україну.
ІРИНА Показати IP 10 Вересня 2014 17:25
А ЛУЦЬКРЕКЛАМУ НІЯК НЕ МОЖУТЬ ЗРОБИТИ БАНКРУТОМ, А ДУЖЕ ХОЧЕТЬСЯ. МАБУТЬ СИН РОМАНЮКА ІІ ОЧОЛИТЬ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus