USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на благодійній виставці - збір коштів на Центр іпотерапії для особливих діток

1 Листопада 2016 23:29
Виставка картин, кошти з продажу яких підуть на будівництво Центру іпотерапії для особливих дітей, відкрилася у Луцьку.

Відкриття відбулося у вівторок, 1 листопада, - пише Волинське агентство розслідувань.

В анти-кафе «Innerspace» - виставка картин Світлани Косинець. Малює жінка разом із своїм сином Максимом, який хворий на ДЦП.

«Ми збираємо кошти на будівництво реабілітаційного Центру іпотерапії для діток з особливими потребами. Місяць назад ми збирали кошти на покупку коня. Зараз нам потрібно цього коня кудись привезти», – розповідає Косинець.

Жінка впевнена, що будівництво такого Центру є важливим для дітей з особливими потребами. Завдяки меценату громадська організація отримала земельну ділянку, та приміщення. Нині батьки особливих дітей збирають кошти на ремонт та облаштування.

Займатися із дітками в Центрі буде учасник бойових дій на Сході Володимир Маруняк.

До слова, організатори Центру планують проводити у нього і реабілітацію для учасників російсько-української війни.

В перший день продали картин на 6 000 гривень. Виставку планують продовжити до 15 листопада. Опісля, волонтерка Тетяна Должко організує виставку-продаж за кордоном.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Михайло Показати IP 2 Листопада 2016 06:09
Вагою 259 т, висотою 26 км: скільки готівки задекларували чиновники і депутати. А ви збираєте по гривні. Ідіть під обласну раду ....
Нешахрайство? Показати IP 18 Березня 2017 18:59
Тут щось пахне нечистим: невже такі малюнки зроблені цими немічними діточками? Навіщо мами, які особисто намалювали, грішать, виставляючи ці малюнки як дитячі? Це дуже грішний шлях, який лише зашкодить справі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus