USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку не можуть знайти перевізників на два важливі маршрути

18 Квітня 2019 16:12
Попри оголошені конкурси, досі ніхто не зголосився перевозити пасажирів за маршрутами № 4 та 9.

Про це йшлося під час громадського обговорення регуляторного акту - проекту рішення виконавчого комітету Луцької міської ради «Про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху»,

яким передбачається підвищення тарифу на проїзд в автобусах по місту з 5 до 6 гривень 18 квітня у Луцьку.

Начальник відділу транспорту та зв’язку Луцької міськради Володимир Степанов розповів, що у місті існує проблема з пошуком перевізників на окремі маршрути. З його слів, вже оголосили конкурси на визначення перевізників за маршрутами № 4 та 9 і наразі ніхто не подав на них документів. Це актуальні маршрути, адже маршрут №4 сполучає Вересневе та мікрорайон ЛПЗ,

маршрут №9 теж актуальний з соціальних питань. Таким чином, зі слів посадовця, питання перевезень поступово стає нецікавим для представників бізнесу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 18 Квітня 2019 18:22
Так хто ж цій міськраді винний, якщо вони змінили схему руху 4 яка тепер стала невігідною ні пасажирам, ні перевізникам (водії самі про це кажуть). Та сама ситуація з маршрутом №3. Ви для кого це робите? Та й взагалі, де тролейбуси?!!
Ігор Показати IP 18 Квітня 2019 19:44
Тролейбуси в Чернівцях.
Анонім Показати IP 18 Квітня 2019 22:35
зробіть вільний конкурс -перевізники прийдуть з інших областей та заткнуть пельки ненаситні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus