USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку не працює інфотабло і відсутні графіки руху тролейбусів

1 Грудня 2016 09:10
На відсутність графіків руху громадського транспорту на зупинках та не працююче інформаційне табло нарікають лучани.

Про це йшлося під час 15-ї сесії Луцької міськради 30 листопада.

Микола Федік у депутатському запиті до керівника Луцького підприємства електротранспорту повідомив, що до нього звернулися лучани щодо відсутності на зупинках громадського транспорту графіку руху тролейбусів. Скаржники запевнюють, що ситуація з відсутністю детального графіку призводить до того, що доводиться тривалий час без відома прибуття чекати на громадський транспорт. Зважаючи на те, що більшість пасажирів тролейбусів – люди поважного віку, депутат просив посприяти у розміщенні графіків руху міського електротранспорту на зупинках.

У запиті Миколи Федіка до заступника Луцького міського голови Сергія Григоренка йшлося про те, що лучани неодноразово звертаються щодо відсутності роботи інформаційного табло міських маршрутів, що розташоване на зупинці громадського транспорту поблизу універмагу. Лучани стверджують, що вже протягом тривалого часу, з весни цього року, табло не працює. Таким чином, мешканцям міста практично невідомо про рух та прибуття маршрутів на зупинку. Заявники просять відновити працездатність інформаційного табло.

Депутати підтримали обидва запити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus