USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку обіцяють встановити світлофор на проблемній вулиці

13 Грудня 2016 08:45
Світлофор на вулиці Набережній, де постійно велика інтенсивність руху транспорту, обіцяють встановити у наступному році у відповідь на електронну петицію лучан.

Так, електронну петицію з проханням встановити кнопковий світлофор поблизу школи №3 на вулиці Набережній, якою рухаються автомобілі з високою швидкістю, зареєструвала 21 листопада Ірина Антонюк. Зі слів автора петиціЇ, незважаючи на пішохідний перехід, автівки не зменшують швидкість і не пропускають дітей. Зокрема, нещодавно там внаслідок ДТП травмувалися учень другого класу та його мама. Постраждалі потрапили в лікарню.

Відповідь на петицію, що здобула 312 голосів, оприлюднили 12 грудня.

«Ваше звернення щодо влаштування регульованого пішохідного переходу на вулиці Набережній в місті Луцьку в районі ЗОШ № 3 розглянуто. Проектом робіт департаменту ЖКГ на 2017 рік передбачено будівництво світлофорного об’єкту у вказаному місці. При виділенні коштів по даній статті витрат роботи заплановано виконати у першому півріччі 2017 року», - йдеться у відповіді за підписом першого заступника міського голови Тараса Яковлева.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Активіст Показати IP 13 Грудня 2016 09:11
Хай не морочать голову світлофорами. Враховуючи розбудову в цьому районі там необхідний підземний перехід. Та і спонсорів легко знайти. Всі ж хочуть забудовувати берег Стиру.
Думка Показати IP 13 Грудня 2016 09:19
Та нащо? Краще пам'ятник Бандері відразу. Всіх аж просвітить даний постамент.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus