USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку перевізників зберуть на нараду щодо скарг та ціни проїзду

19 Квітня 2017 10:52
Оскільки лучани масово скаржаться на роботу маршрутних автобусів, перевізників зберуть на нараду з представниками міської влади.

Про це йшлося під час оперативної наради в виконувача повноважень Луцького міського голови 19 квітня.

Як зазначив виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук, у місті лунає чимало нарікань на якість перевезень маршрутними автобусами. Нарікання стосуються безпеки перевезень, адже усі бачать, у якому поганому стані їздять деякі автобуси, а також дотримання водіями правил дорожнього руху та правил етики та моралі. Зокрема, багато скарг стосувалися того, що у неділю після 22.00 у мікрорайоні 40-го кварталу не було жодного маршрутного автобуса. Тому наступного тижня він скликає круглий стіл-нараду з перевізниками, де обговорюватимуть ці скарги, а також питання вартості проїзду в маршрутках.


Нагадаємо, раніше Ігор Поліщук вирішив детально перевірити всі складові вартості проїзду в громадському транспорті міста. З його слів, перевізники не показали достовірних розрахунків, натомість окремі політики лобіювали подорожчання квитка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
хм Показати IP 19 Квітня 2017 11:32
вчора в 21-00 стояв біля кондитерки 40 хвилин- затримався на роботі-жодної маршрутки в сторону центра... плюнув і сів на таксі...якого милого цим козлам піднімали оплату? стало ще гірше...квитків не видають, хамлять... ганяють як навіженні один поперед одним....
Лучака Показати IP 19 Квітня 2017 12:02
В суботу 15.04.17р. з 22.00 до 23.00 на зупинці "Автозавод" прочекали цілу годину щоб доїхати на 40-й квартал. Крім маршрутки №2 та тролейбуса №15 нічого не було. Перевізникам вигідно "ганяти" за 4,00 грн. лише в час "ПІК" , коли пасажири один на другому стоять.
Я Показати IP 19 Квітня 2017 12:05
Урегулюйте графік 31 першої маршрутки, або пустіть ще якусь, щоб було сполучення з центром, бо від Нової Лінії до проспекту Волі їхати п"ять від сили десять хвилин, а на зупинці треба чекати по 40 ,50 хвили, або бігти пішки, але не всі це можуть за станом здоров"я. Ціна за проїзд збільшилась, а покращень щодо графіка руху нема.
Старенькій Показати IP 19 Квітня 2017 15:04
Про що ви говорите??, колишня влада зібрала кошти і поставила для пасажирів і зручності GPS зпостереження, згадайте як вихвалялись на цілу Україну за нововедення, а ці керманичі неможуть заставити їх належним чіном користуватися ними, ааа більшість водїв маршруток такі вже би--кі що напевно і незнають щоце, згадайте колишніх водіїв що перевозили людей ,поперше водій першого классу , на прикладі фільму ( королева бензоколонкі ) а зарас насправді навіть недовірив би батіг для випасу биків , пастухі колись навіть охайніші були , чім зарас деякі водії маршруток
Чому... Показати IP 19 Квітня 2017 15:32
...при перевірці складових вартості проїзду в громадському транспорті міста не враховується дохід від комерційної реклами,якою ззовні і всередині салону забиті всі маршрутні таксі міста і??Ця стаття доходу є стабільною і незалежною від пасажиропотоку(ще й реклама примусово нав'язується користувачам маршруток).
Богдан Показати IP 19 Квітня 2017 15:55
Всіх на гілляку! Маршрутки зробити по 2грн! Збільшити кількість автобусів 31 маршруту! Їздити згідно графіку з 6 до 24години! Навчити ввічливо поводитись водіїв! Не влаштовувати гонки! Не вимикати GPS! Видавати квитки за оплату проїзду! Не стояти по пів години біля Там Таму та ЦУМу! Набирати стільки людей, щоб пасажирам було кофортно(автобус не резиновий)! Ці вимоги повинні бути виконані НЕГАЙНО!!!
Влад Показати IP 19 Квітня 2017 19:10
По 4 гривні платимо! Вибачте,їхав додому після роботи на передньому сидінні сидів чоловік який "обмочився", сморід стояв на всю маршрутку,водій нуль уваги,ні слова не сказав.За що платити 4 гривні? схаменіться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus