USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку працює кафе без дозволу санепідслужби

8 Квітня 2014 08:00
Кафе «Автостоп», яке розташоване на вулиці Ковельська, 128 в, працює у звичному режимі, хоча санепідслужба не давала закладу громадського харчування експлуатаційного дозволу.

У редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини надійшов лист, у якому лучани повідомляють про незаконний бізнес у місті.

Кафе «Автостоп», про яке йшлося в листі, знаходиться поруч із автомийкою, про яку ми вже розповідали у матеріалі "Незаконна мийка у Луцьку – "головний" біль її сусідів".

Підтвердженням того, що кафе не має усіх належних документів, є відповідь на заяву мешканців. Так, у ній сказано, що Луцьким міськрайонним управлінням ГУ ДСЕС у Волинській області в 2013-2014-х роках експлуатаційний дозвіл для кафе «Автостоп» на вулиці Ковельській, 128 В не видавався. Подаємо відповідний документ за підписом начальника управління Ульчака І.М.:

У відділі адміністративних послуг головного управління державної санітарно-епідеміологічної служби у Волинській області нам повідомили, що дійсно, без такого дозволу заклад громадського харчування не має права функціонувати.

Втім, кафе успішно працює, з 2013 року й до цього часу.

Нагадаємо, про ситуацію навколо цього бізнесу йшлося і в матеріалі "Луцька міськрада не дбає про людей, бо покриває бізнес".

Факт незаконного ведення бізнесу підтверджено документами.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Про народ Показати IP 8 Квітня 2014 10:52
и вот мне непонятно, каким же образом помешало кафе на автомойке, которое от заявителя расположено с другой стороны дороги......лучше бы хозяин-заявитель со своего огорода забрал тот чмошный металлический ларёк по ремонту обуви если так беспокоится за порядок в городе (для справки: своё мнение выссказал не в защиту одного и не против другого, там просто бываю часто проездом, услугами мойки не пользовался........справедливость должна но без этой желчи, портящей мнение об украинцах на примере: "чтоб соседу было хуже")
Лучанин до Про народ Показати IP 11 Квітня 2014 22:01
Вы не понимаете сути данного вопроса. Кафе и вообще это сооружение построены без всяких разрешений в охранной зоне ветеринарной клиники, что запрещено законом. Там не только кафе но и автомойка построенная в жилой зоне, которая работала круглосуточно. Попробуйте у себя на участке построить сортир без разрешения этих чиновников. Что у Вас получится? А этому ПП разрешили построить такой объект. Как Вам это нравится? Шум от моющего пылесоса "Керхер" 75 дБа. По нормам проходит но только в промышленной зоне, но никак не в жилой. А что сапожник отравляет окружающую среду? Никак. Помойте у себя на газоне автомобиль несколько раз и "рундап" не понадобится - травка то перестанет расти.
Добавлю Показати IP 8 Квітня 2014 10:57
Незаконна мийка у Луцьку – "головний" біль її сусідів" - это скорее головная боль дурноватых соседей с х...реновым менталитетом
до автостопу Показати IP 8 Квітня 2014 12:54
ну що можу вам побажати!готуитесь до вливання грошей в кармани правого сектору і інших дармоідів!і головне нескупіться і зробіть каналізачію!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus