USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Заради життя дитини у Луцьку продаватимуть картини Володі Бабія

23 Липня 2017 18:17
Світлій пам’яті бійця АТО Володимира Бабія присвятять виставку-реквієм «Поспішаймо творити добро». Продаватимуть картини, які він творив, аби допомогти хворим діткам.

Виставка-реквієм відбудеться 26 липня у приміщенні Волинської обласної бібліотеки для юнацтва. Відкриття – о 16:00.

Кошти від продажу картин спрямують на лікування онкохворої 7-річної Настусі Абрамчук, повідомила у Фейсбуці волонтерка Люба Фрадинська.

До слова, заради порятунку маленької ковельчанки Насті Абрамчук сьогодні у Луцьку влаштували благодійний забіг BanderRun, який зібрав близько 170 учасників. Під час забігу зібрали 14 тисяч 615 гривень.

ЧИТАТИ ЩЕ: BANDERRUN: БІЛЬШЕ СОТНІ ЛУЧАН ПОБІГЛИ ЗАРАДИ ВАЖКОХВОРОЇ ДІВЧИНКИ

Нагадаємо, 22-річний боєць АТО Володимир Бабій, який сам потребував допомоги для боротьби з раком, допомагав іншим та здійснював дитячі мрії. Зокрема, він опанував іконопис, щоб зібрати кошти для лікування 5-річного Данилка Хахули. У червні Володя разом із волонтерами привіз скрипку для дівчинки з Рожищенського району Надійки Зубаль, яка мріяла про цей інструмент.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, розвідник Володя з Горохівщини, який ніс службу у зоні АТО в складі 54 бригади, внаслідок ураження хімічною зброєю дістав рак, що призвело до непоправної втрати. Бійця поховали 18 липня 2017 року на Алеї Слави у селі Гаразджа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Микола Показати IP 23 Липня 2017 19:40
Не смішіть! Як це так: "Внаслідок ураження хімічною зброєю дістав рак". Походження раку досі невідомо. А ви з своєю "новою теорією" про причини виникнення ракових пухлин "тягнете" на Нобелівську премію!
До миколи Показати IP 23 Липня 2017 22:08
Це версія волонтерки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus