USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Хворий на рак 21-річний боєць АТО з Волині рятує життя 5-річному хлопчику

27 Січня 2017 10:55
Володимир Бабій, у якого 4-ий ступінь раку, опановує іконопис, щоб зібрати кошти для лікування 5-річного Данилка Хахули.

Про це йдеться у відеосюжеті, який опублікував на Youtube Андрій Гнатюк.

21-річний розвідник Володя з Горохівщини, який ніс службу у зоні АТО в складі 54 бригади, внаслідок ураження хімічною зброєю дістав рак, що потягнуло тривале лікування.

Нагадаємо, нещодавно Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що йому поставили діагноз – рак верхньої щелепи.У юнака сильні болі, йому дуже важко їсти. Після обстеження в Луцьку йому призначили знеболюючі. Зараз Володя лежить

в онкодиспасері, проходить курс інтенсивної терапії, попереду – ще один..Для нього небайдужі люди збирають кошти для боротьби з раком.

Натомість боєць намагається врятувати дитину – для цього пише ікони, щоб виручені кошти віддати для лікування 5-річного Данилка Хахули.

Свою першу ікону Богородиці, яку після війни написав на склі при допомозі волонтера-айдарівця Руслана Кашаюка, виставив на аукціон, а виручені гроші хоче передати на зцілення малюка. І готовий творити далі, аби хлопчик вижив.

ЧИТАТИ ЩЕ: ІКОНИ, ВИКОНАНІ ВОЛИНСЬКИМИ БІЙЦЯМИ, «ГРІЮТЬ ДУШУ» ЗЕМЛЯКАМ Руслан Кашаюк, який захищав Україну в складі «Айдару» вчить Володю техніці малювання на склі.

Образ святого Петра – його друга робота. Але хлопець наче змінився, тішиться мама Ольга Оболончик.

«Більше радості, і якесь таке піднесення, ніби в нього з’являються зовім другі крила. Зараз, колив став писати ці картини, йому стало набагато краще», - зазначає мама.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Надія Показати IP 27 Січня 2017 10:59
Боже,допоможи їм
Джек Показати IP 27 Січня 2017 12:54
коментар було видалено
Зайчик Показати IP 27 Січня 2017 13:09
Дай Бог ім зцілення!
Борис Показати IP 27 Січня 2017 23:37
де контакти щоб надати допомогу бійцю!!???
Андрій Показати IP 27 Січня 2017 23:48
Господи дай йому багато років життя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus