USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку привітали бійців ЗСУ

6 Грудня 2016 15:59
Урочистості з нагоди відзначення 25-ої річниці Збройних сил України у Луцьку ознаменувалися єдністю кількох поколінь захисників Вітчизни. Заходи відбулися у Палаці учнівської молоді.

На заході зібралися представники різних підрозділів ЗСУ кількох поколінь. Привітати бійців із професійним святом прийшли представники влади, волонтери, учні військового ліцею, духовенства та волинські артисти. Серед присутніх також були і представниці прекрасної статі у військовій формі.
Традиційно захід розпочався з виконання гімну України та покладання квітів до пам’ятників загиблим героям АТО на Алеї слави у селі Гаразджа.
Військовий комісар Волинського обласного комісаріату, полковник Роман Кулик привітав усіх присутніх зі святом, окремо подякував лікарям Луцького військового госпіталю, які рятують бійцям життя та здоров’ я, воїнам 25 військової комендатури, які професійно забезпечують польоти нашої авіації, а також воїнам Волинської 14-ої окремої механізованої бригади, які наразі перебувають на бойових позиціях в зоні АТО.
«Наше покоління є очевидцем історичної події - становлення Українського війська. Армія України стала на сьогодні по справжньому народною. Армія вдягнена, нагодована і озброєна. Нехай не за останнім словом техніки, але достатньо, аби стримувати ворога», - підсумував підполковник.
Хвилиною мовчання згадали подвиг бійця батальйону «Азов», 18-річного волинянина Андрія Снітка, який загинув, накривши собою гранту, аби врятувати життя бойових побратимів. Указом Президента України Андрію Снітко присвоєно звання «Героя України» посмертно.

Заступник голови Волинської обласної ради Роман Карпюк передав вітання з Днем Збройних сил України від депутатського корпусу Волинської обласної ради та від голови обласної ради Ігоря Палиці.
«Хоча ми сьогодні святкуємо 25 річницю Збройних сил України, але фактично відновлення української армії розпочалося з Майдану. І вже за три роки ми сформували єдине народне військо патріотів», - сказав Роман Карпюк.

Після цього він передав почесні грамотами за успіхи в бойовій та професійній підготовці, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди 25 річниці Дня Збройних сил України від голови Волинської обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
уважний Показати IP 6 Грудня 2016 16:06
ВН! А вам не соромно, що на святкуванні були і міський голова, голова ОДА, а ви написали лише про цілого заступника голови облради?! Ви ж самі позоритесь, люди сайти читають і мають з чим порівняти! Ганьба вам!!!
51 омбр Показати IP 6 Грудня 2016 18:44
Пані Кострубська виглядає гарніше завсіх присутніх жінок
капрал Показати IP 6 Грудня 2016 19:54
Головне, що "від голові обласної ради" є, а інше не так важливо! :)
Волинянин Показати IP 7 Грудня 2016 09:31
Чому головна фотографія до статті з покладанням квітів, ви ж говорите про привітання військових?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus