USD 39.40 39.77
  • USD 39.40 39.77
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку створили відділ по роботі з учасниками АТО

30 Грудня 2016 21:52
Департамент соціальної політики міської ради презентував роботу окремого відділу по роботі з мобілізованими та демобілізованими учасниками антитерористичної операції та членами їх сімей.

Створення окремого підрозділу у структурі депатаменту соціальної політики було передбачено Програмою Комплексної підтримки мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців Збройних сил України, членів їх сімей, а також сімей загиблих (померлих) військовослужбовців, які проживають у Луцьку та на території Прилуцької сільської ради Ківерцівського району. При розробці програми Луцькою міською радою створення такого відділу було погоджено з усіма спілками учасників АТО, які діють у Луцьку, - інформує прес-служба міської ради.

Заступник міського голови Сергій Григоренко зазначив, що новостворений відділ працюватиме виключно із учасниками бойових дій та їхніми родинами. Працівники відділу надаватимуть увесь спектр послуг консультативного та юридичного характеру. Серед них — прийом документів та призначення державних допомог і субсидій, санаторно-курортне оздоровлення, психологічна та професійна реабілітація, прийом документів на отримання статусу “член сім'ї загиблого”, “інвалід” та багато інших.

"На посади у відділі буде оголошено конкурс. Запрошуємо до участі учасників АТО, волонтерів та усіх, хто має відповідну освіту та розуміє усю проблематику роботи", - додала директор департаменту соціальної політики міської ради Тетяна Книш.

Офіційно відділ розпочне свою роботу із 3-го січня 2017 року. Він передбачає розширення штату департаменту соціальної політики на 6 додаткових одиниць — 4 спеціалісти та 2 юристи. Очікується, що його послугами скористаються близько півтори тисячі жителів Луцька, які мають статус учасників бойових дій, а також члени їх родин. Варто зазначити, що подібні центри у департментах соціальної політики успішно функціонують у Львові та Дніпрі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
треба Показати IP 31 Грудня 2016 08:33
Не віділ а ДЕПАРТАМЕНТ на чолі з замполітом Кобилинським,який на братву доноси в прокуратуру возив.
Липини Показати IP 31 Грудня 2016 11:28
Ми тоже створили, Кобилинський наш перший кліЄнт

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus