USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відзначили найкращих студентів СНУ

13 Листопада 2014 20:53
Тих, хто зробив вибір на користь євроінтеграції та довів, що є найпрогресивнішою частиною суспільства – студентів-відмінників, громадських діячів та науковців СНУ імені Лесі Українки вітали із прийдешнім Днем студента.

Святковий концерт та відзначення найкращих студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбулися 13 листопада у Луцьку.

Ректор вишу Ігор Коцан зазначив, що останні події в Україні довели, що прогресивна частина суспільства в Україні – це студенти.

«Ваша головна зброя з агресором – знання, тому використовуйте їх. Ви маєте найбільше право жити в демократичній європейській державі, яка називається Україна. Ви зробили свій вибір, завдяки вам була підписана Асоціація з Європейським Союзом і ми найближчим часом станемо повноправним членом Європи», - звернувся до студентів Лесиного вишу ректор.

Вітаючи із прийдешнім Днем студента, який відзначається 17 листопада, він побажав їм мислити творчо, пізнавати непізнане та досягати мети.

Під час урочистого заходу відзначили найкращих студентів університету за особливі успіхи у навчанні, активну участь у науково-дослідній роботі, культурно-мистецькій, спортивній та громадській діяльності. Окрім неї кожен із нагороджених у номінаціях «студент-відмінник навчання», «студент-науковець» та «студент-громадський діяч» отримає грошову премію у розмірі 200 гривень. Після нагородження на гостей заходу чекала концертна програма.



Як розповіла у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини студентка історичного факультету Юлія Крайнік, яка отримала подяку ректора у номінації «студент-науковець», вона займається як громадською діяльністю, так і науковою роботою, публікує статті у різних виданнях та відвідує наукові конференції. Фах історика дівчина обрала тому, що це дозволяє розвиватися, до того ж, вона бачить себе у майбутньому в науковій діяльності.

«Хто володіє інформацією, той володіє світом. Я вважаю, що бути мудрим та вміти правильно сформулювати свої думки важливо, тому я обрала саме цю галузь науки. Всі повинні знати свою історію, удосконалюватися та творити. Саме тому, мені це до душі і я обрала цей напрямок», - розповіла юний науковець.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
мішка Показати IP 13 Листопада 2014 22:38
фарбований коцан

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus