USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку тривали «сімейні перегони»

7 Квітня 2014 17:14
Спортивні змагання для волинських сімей, які відбулися 6 квітня у Луцьку в спортивно-оздоровчому комплексі «Адреналін СІТІ», цьогоріч проходили у новому форматі.

Замість уже традиційних естафет, команди у складі мами, тата й дитини змагались у квесті – «Сімейні перегони». Змагання тривали серед сімей працівників установ, підприємств та організацій різних форм власності з нагоди Всесвітнього дня здоров’я.

Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Волинське обласне відділення НОК України та Волинська обласна державна телерадіокомпанія подарували для усіх бажаючих сімей можливість з користю та задоволенням провести вихідні. Адже головною метою цього заходу була організація активного сімейного дозвілля, залучення сімей до рухової активності, занять фізичною культурою та спортом та пропаганда здорового способу життя.

Всього на захід прибуло 26 сімей. Крім команд з м. Луцька, були присутні родини з Маневицького, Камінь-Каширського та Володимира-Волинського районів.

Після загального старту усі учасники приступили до проходження першого етапу програми – вікторини на спортивну тематику. Після цього команди розійшлись по інших видах квесту: «Дартс», «Лабіринт», «Стрільба», «Боулінг», «Баскетбол», «Стрибок у довжину з місця», спортивні естафети «Садіння картоплі» та «Смуга перешкод».

Згідно з результатами двохгодинного проходження усіх видів програми перемогла сім’я Кондратюк (мама - Наталія, тато - Павло та син - Юрій) з міста Луцьк з загальною сумою балів 1118, друге місце посіла родина Шкадюк у складі тата Сергія, мами Наталії та сина Максима з Луцька (1098 балів), третє – сім’я Невар на чолі з татом Анатолієм, мамою Людмилою та дочкою Мирославою з Маневицького району (1056 балів).

Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями, дипломами та спортивним інвентарем від організаторів змагань. Кожна родина отримала грамоту за участь у змаганнях та буклети з інформацією про здоровий спосіб життя.

Під час урочистого відкриття змагань учасників привітали директор Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» Новосад Володимир Петрович, голова обкому профспілки працівників державних установ у Волинській області Сабурова Ольга Миколаївна та головний спеціаліст відділу кадрово-методичного забезпечення управління освіти Луцької міської ради Дишко Іван Петрович.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus