USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відбувся зелений вело-екофест

10 Серпня 2015 17:35
Зелений вело-екофест «Адреналін», присвячений шостій річниці спортивно-оздоровчого комплексу «Адреналін Сіті» відбувся у Луцьку вже вдруге.

Більше двох сотень любителів велосипедів і активного відпочинку спочатку проїхалися великою колоною через усе місто, а згодом на території СОК «Адреналіні Сіті» змагалися, вигравали призи, смакували гамбургерами та квасом, очікуючи кульмінації – розіграшу головного призу у 6 тисяч гривень, - повідомляють організатори.

Сам велопробіг побачила добра половина Луцька: учасники проїхалися головними вулицями міста яскравою колоною.

До речі, цього річ було змінено трасу, протяжність якої становила 15 кілометрів. Велосипедисти скандували «Слава Україні – Героям слава!», сміялися і позували перехожим, які, своєю чергою, теж вигукували вітання учасникам свята.

Після велопробігу на території "Адреналін Сіті" учасники фесту змагалися та дивилися виступи майстрів бойового гопака і капоейри, вигравали призи.

Крім того, на святі презентували оригінальний вело-екоавтомобіль - вело-рикші, який альтернативний екологічно чистий транспортний засіб.

Головний приз - сертифікат на 6 тисяч гривень від магазину "Велозона" виграв лучанин, номер якого випав у лотереї.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus