USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку відкрилася крамниця електронних послуг «Твій час»*

14 Грудня 2016 09:00
2016 рік відзначається важливою подією для українських підприємств – відкриттям першої на ринку мережі крамниць електронних послуг «Твій час». З червня по всій країні з’явилося вже більше 60 авторизованих сервісних точок, а до кінця року їх кількість збільшиться мінімум втричі.

Електронізація бізнесу просувається гігантськими кроками. Наразі за українським законодавством вже можливо відправляти електронні звіти, обмінюватися електронними документами, підписувати договори тощо. І саме «Твій час» стає своєрідним провідником до економного та зручного електронного документообігу, адже тут пропонують всі електронні послуги під одним дахом – від цифрового підпису, що надає електронним документам юридичної сили, до найкращих програмних продуктів та їх обслуговування. І віднедавна спробувати унікальний сервіс можна і у місті Луцьку за адресою проспект Волі 5, офіс 7, де відкрилася крамниця «Твій час» (ФОП Хамула Тарас Григорович).



Що на полицях у крамниці?

Найвідомішими серед продуктів у крамницях «Твій час» є програми для подання звітності «M.E.Doc» та «СОТА», а також чи не найпопулярніший серед вітчизняних підприємств цифровий підпис від АЦСК «Україна».

За допомогою рішень від «Твій час» можна налаштувати і обмін актами, рахунками, накладними та договорами в електронному вигляді. Така оптимізація дозволить отримувати та відправляти документи буквально за 1 хвилину, уникаючи тривалих пересилань поштою або витрат на кур’єра. Для цього у крамницях також пропонують «СОТУ» та окремі модулі «M.E.Doc» - адже обмінюватися документами в звичній програмі для звітності надзвичайно зручно.



Електронний документообіг можна здійснювати і безпосередньо з бухгалтерської програми – для цього є найновіше рішення – сервіс «ПТАХ», завдяки якому, наприклад, торгівельні мережі можуть обмінюються з постачальниками прайсами, замовленнями, повідомленнями про доставку товару тощо.

Є на полицях і програмне забезпечення, ладне повністю автоматизувати практично всі процеси у компанії. «ІС-ПРО» - це справжній гігант серед програм для бізнесу, який допоможе навести лад у справах: вести бухоблік, управляти закупівлями та запасами, працювати з клієнтами, контролювати логістику тощо.



Орієнтація на клієнта

Чи може спілкування в інтернеті замінити справжній особистий контакт? Погодьтеся, в жодному разі. І це стосується як звичайних людських відносин, так і спілкування з клієнтами, впевнені засновники мережі «Твій час».

«Ми любимо спілкуватися з клієнтами і бачимо, що для них це не менш важливо, – розповідає керівник департаменту сервісу Світлана Ковальчук. – Багатьом потрібні поради, консультації. Зрештою, щоб ефективно працювати у будь-якій програмі, необхідно попередньо навчитися цьому. Тому ми створили «Твій час», своєрідну зону комфорту для українських підприємців та бухгалтерів, де не просто продаємо програмне забезпечення, а й надаємо повний спектр послуг та консультацій для ефективного ведення бізнесу».

Просто на місці можна звернутися до системного адміністратора та технічного спеціаліста за налаштуваннями програм та роз’ясненням додаткових функцій, а кваліфікований бухгалтер проконсультує з професійних питань та допоможе у заповненні звітності.

Також ви можете попрацювати самостійно у так званих «віддалених офісах», де обладнання, офісні програми та доступ до інтернету дозволять виконати практично будь-яку задачу.

Не забули у «Твій час» і про дрібні електронні послуги, які стануть у пригоді пересічним громадянам. У касі крамниці можна придбати електронні квитки, сплатити комунальні рахунки або поповнити рахунок. До речі, сплатити за електронні послуги можна також на сайті мережі або у мобільному додатку «Твій час».

«Твій час» - це місце, де все продумано до дрібниць: зручне розташування, привітний персонал та приємна атмосфера формують з нього простір, куди хочеться повертатись знову і знову. А великий перелік електронних послуг поряд з висококласним сервісом доводять, що слоган мережі «Твій час – в твоїх руках» гарантує кожному клієнту можливість здійснити всі необхідні операції швидко та ефективно.



Завітайте до крамниці «Твій час» – та отримайте приємні подарунки, що ми підготували для перших клієнтів!

За додатковою інформацією звертайтеся: 43025, м. Луцьк, просп. Волі 5, офіс 7



тел.:

+ 380 (332) 29-09-13

+ 380 (332) 29-09-15

+ 380 99 555 78 85

+ 380 97 121 55 97
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Олег Показати IP 14 Грудня 2016 09:48
Молодці, хлопці! Бажаю Вам натхнення, здійснення Ваших задумів та мрій, здоров'я і звичайно багато клієнтури. Одне питання, чи буде у Вас розширення по районних центрах????
Анонім Показати IP 14 Грудня 2016 09:58
Одне слово, хамула.
Олег Показати IP 14 Грудня 2016 10:26
Молодці, хлопці! Бажаю Вам, натхнення у Вашій роботі, здійснення всіх Ваших задумів та мрій і головне здоров'я. Одне питання, чи буде розширення по районних центрах? МОЛОДЦІ
Лора Показати IP 14 Грудня 2016 12:15
А Сашко вже напрацювався в попереднього керівника?
Роман Показати IP 14 Грудня 2016 12:54
Сашко розумний хлопець і засиджуватись на одному місці не буде. Молодці хлопці!!!!!
Анна Показати IP 14 Грудня 2016 15:28
Вітання з Києва!
Юра Показати IP 14 Грудня 2016 16:58
Хороші спеціалісти своєї роботи! Молодці так тримати і розвиватись! Особливо Тарас як керівник професіонал своєї справи! Мені приємно що маю таких однокласників і друзів)
Оксана Показати IP 16 Грудня 2016 10:41
Кваліфіковані працівники. Справжні фахівці своєї справи. Всім рекомендую
Світлана Показати IP 16 Грудня 2016 10:48
Працюю в сфері бухгалтерії більше 10 років. Працівники дуже освідчені в цій сфері,на всі питання надали корректні відповіді. Планую й надалі з ними співпрацювати.
Маргарита Показати IP 16 Грудня 2016 14:00
Вітаю Вас, колеги, зі ще одним успішним кроком. Бажаю наполегливо і надалі працювати над своїми проектами. А ми залишаємось і надалі Вашими вдячними клієнтами!:) П.С. Часто телефонувала Вам в позаробочий час та у вихідні, але жодного разу мені не відмовили і завжди доводите свої справи до кінця, а ми вчасно звітуємось! Дякую Вам за це!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus