USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відремонтують вулиці поруч із школами й садками

24 Лютого 2014 16:26
Сформувати перелік вулиць, що їх потрібно відремонтувати – таке непросте завдання вирішували члени комісії з питань освіти, науки, культури та мови.

Так, начальник департаменту ЖКГ Іван Кубіцький наголосив, що до цього переліку уже внесли сім об’єктів. Їх обіцяють відремонтувати за кошти із «міської кишені». Серед них – проспект Волі.

Однак, депутат луцької міської ради Ірина Констанкевич наголосила,деякі вулицях, на яких розташовані освітні заклади, зокрема біля ЗОШ №2, знаходяться у незадовільному стані. Йшлося про те, аби додати до переліку вулиці Каштанову, Баранова та Грінченка.

«Перелік вулиць, які ремонтуватимуть уже сформували. Але й зазначені об’єкти теж відремонтуємо», - резюмувала заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Реаліст Показати IP 24 Лютого 2014 16:35
"Їх обіцяють відремонтувати за кошти із «міської кишені»." - Вашу мать, я плачу податок на ці дороги коли заправляю автомобіль, а ви кажите відремонтовано за кошти кишені? Та вже дороги мають бути відремонтовані давно, а розмітка на них стразами викладена за наші гроші. Окрім того, скажіть, скільки можна закопувати гроші в проспект Волі? Кожен рік його ремонтують! Зробіть раз і на завжди!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
II Показати IP 24 Лютого 2014 16:35
Мусорні баки які стоять під самим забором школи №13 для початку заберіть, а то весь мусор дітям на спортмайданчик вітер несе, і нічого з цим не можна зробити бо це власність місцевих "царьків" які поряд свої замки відгрохали
sms Показати IP 24 Лютого 2014 16:45
А Шпитальну по якій ходять діти коли буде внесено в перелік?
лучанин-водій Показати IP 24 Лютого 2014 17:42
А ще будьласка забороніть стоянку машин в 2 ряди, перед пішохідним переходом школи №4. та навпроти книгарні Планета/Освіта. Тут і утворюється пробка коли їду на роботу! Люди по хамськи паркуються, ігноруючи знаки заборони стоянки/зупинки бо їм там зручно!!!
Анонім Показати IP 24 Лютого 2014 18:35
ще вулицю біля першої поліклініки там де 7 садочок
ЄвроЛучанка до Анонім Показати IP 24 Лютого 2014 22:18
дивлячись якими машинами туди возять своїх діток батьки та які побори збираються у тому садочку - могли б і скинутись... навіть би не відчули....
Коля Показати IP 24 Лютого 2014 21:46
А ще тротуар біля жіночої консультації,а то вагітні там болото місять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus