USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку витратять на мобілізацію майже півмільйона

9 Грудня 2016 16:58
Призов на строкову службу, приписка юнаків до призовної дільниці, навчання підрозділів територіальної оборони та популяризація служби за контрактом вартуватимуть місту у 2017 році 445 тисяч гривень: відповідну програму затвердив виконком.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 8 грудня.

Так, члени виконкому затвердили проект Програми забезпечення виконання заходів з підготовки, організації та проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Луцька на 2017 рік.

Як повідомила начальник відділу оборонно-мобілізаційної та режимно-секретної роботи міськради Ніна Бенесько, реалізація у 2017 році завдань та заходів програми за рахунок коштів бюджету міста буде сприяти виконанню делегованих повноважень в галузі оборонної роботи на території Луцька. Йдеться про мобілізацію людських та транспортних ресурсів; приписку громадян 2000 року народження до призовної дільниці Луцького об’єднаного військового комісаріату; призов громадян на строкову військову службу; популяризацію військової служби за контрактом; проведення навчань особового складу підрозділів територіальної оборони.

Фінансовий ресурс, який планують залучити на реалізацію програми, становить 445 тисяч гривень.

Оскільки на території Луцька формуватимуть нову військову частину, то члени виконкому поцікавилися щодо можливості допомоги їй через таку програму. Втім, як пояснила директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, ця програма спрямована на мобілізацію, тож фінансову допомогу військовим частинам краще надавати через внесення змін до іншої комплексної програми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 9 Грудня 2016 18:02
краще цi грошi потратьте на психолога для себе, може бути польза!!!
Колима Показати IP 10 Грудня 2016 21:47
Не путайте призов по мобілізації з рештою призова

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus