USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку засуджені працюватимуть на КП «Ласка»

19 Лютого 2016 15:44
КП «Ласка» пропонують включити до переліку об’єктів, де відбуватимуть громадські роботи засуджені та порушники.

Про це повідомили під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту 19 лютого.

До переліку об’єктів міста для відбування громадських робіт засудженими та порушниками, на яких накладено стягнення у вигляді громадських робіт, цього разу увійшли 17 підприємств та організацій.

Як зауважив директор департаменту економічної політики міськради Олександр Озінович, державна пенітенціарна служба просить погодити перелік об’єктів, до якого додали КП «Ласка» та з якого вилучили центр денного перебування дітей «Підлітковий дім» (який припинив діяльність).

Члени комісії погодили перелік, до якого увійшли Луцька місцева прокуратура, Житлово-комунальні підприємства № 2, 3, 7, 8, 11, Товариство «МЖК», Управління державної пенітенціарної служби України у Волинській області, КП «Парки та сквери міста Луцька», Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування, Головне управління юстиції у Волинській області, Луцький відділ поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області, ОСББ «Гарант», КП «Луцький зоопарк», Луцький міськрайонний суд, Державний історико-культурний заповідник та КП «Ласка».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дмитро Показати IP 19 Лютого 2016 15:46
достали вже з тою ласкою
!!! Показати IP 19 Лютого 2016 17:48
пожалійте тварин!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus