USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку затвердили проект реконструкції нового парку

20 Липня 2016 14:09
Комплекс дитячих майданчиків, автопарковку та спортивне ядро облаштують у нещодавно створеному парку в районі вулиць Конякіна – Гордіюк.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 20 липня. Члени виконкому затвердили проект реконструкції парку та комплексного благоустрою скверу в районі вулиць Конякіна – Гордіюк.

Начальник управління містобудування та архітектури Леонід Герасимюк повідомив, що згідно з результатами домовленостей та громадських обговорень за рахунок забудовника житлового кварталу ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» здійснюватиметься благоустрій парку. Замовником виступає управління ЖКГ Луцької міськради, КП «Парки та сквери міста Луцька». У рамках першої черги робіт облаштують парковку автомобілів, комплекс дитячих майданчиків для різних вікових категорій, у рамках другої черги – спортивне ядро. Окрім цього, по всьому парку пропонують прокласти велодоріжки та пішохідні доріжки.
«З метою вирішення конфліктної ситуації під час проведення забудови на розі вулиць Конякіна – Гордіюк (забудовник ПрАТ Луцький домобудівельний комбінат») 05.04.2016 було підписано меморандум про партнерство, взаєморозуміння та співпрацю при проведенні робіт з будівництва житлового кварталу та благоустрою парку на розі вулиць Конякіна – Гордіюк у місті Луцьку.

Згідно статті 3 даного меморандуму ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат», який є Забудовником земельної ділянки на розі вулиць Конякіна – Гордіюк у м. Луцьку, самостійно та за власний рахунок, бере на себе зобов’язання по проведенню робіт благоустрою парку.

Ініціативна група (стаття 5 меморандуму) бере на себе зобов’язання забезпечити:

- громадський контроль за реалізацією проекту благоустрою парку;

- сприяння популяризації проекту детального плану забудови, як комплексного проекту;

- припинення акцій протесту на території будівельного майданчика ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат», - йдеться у пояснювальній записці до проекту рішення.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев зазначив, що над розробкою проекту працювали дуже довго, провівши низку зустрічей з депутатами та місцевими мешканцями, і нарешті знайшли розуміння, адже пропонована схема влаштовує більшість представників сторін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мешканка 40-го Показати IP 20 Липня 2016 18:57
Прощавайте, дерева та пташки!..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus