USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку зіткнулися два автомобілі, загинув водій

10 Грудня 2014 10:25
У перші дні снігопаду статистика Державтоінспекції з року в рік демонструє збільшення кількості дорожньо-транспортних пригод. Перевищення швидкості, різкі маневри на слизькій дорозі, пошкодження дорожнього полотна, що на великій швидкості можуть спровокувати занос автомобіля на зустрічну смугу або в кювет – все це одні із найбільш поширених причин ДТП.

Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.

Близько 16-ї години на вулиці Героїв УПА, що в Луцьку, 29-річний житель Ковельського району, керуючи автомобілем «Рено Рапід», згідно з попередніми даними, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення з автомобілем «МАЗ», яким керував 30-річний лучанин і рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Рено» загинув на місці автопригоди. За фактом автопригоди проводиться досудове розслідування.

Державтоінспекція вчергове закликає водіїв бути максимально обережними, здійснюючи маневри в умовах засніженого дорожнього полотна. У кожному разі, здійснюючи обгін, переконайтеся у відсутності перешкоди у зустрічному напрямку, а також адекватно оцініть відстань до зустрічного транспортного засобу. Окрім того, на слизькій дорозі навіть незначне перевищення швидкості може стати причиною втрати керування автомобілем і як наслідок – дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадаємо, вчора через слизьку дорогу на Волині сталося 4 ДТП.

Нещодавно туман і слизька дорога стали причиною дорожньо-транспротної пригоди у Луцьку, внаслідок якої автомобіль розбився вщент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 10 Грудня 2014 11:07
Комунальники на висоті, дороги не чистять, піском не посипають, комусь за це недбальство приходиться платити, кровью. Хоча не виключена і вина водія, якби не летів то лишився б живим.
Оксана Показати IP 10 Грудня 2014 12:02
Вчора на колегії в ОДА Гунчик просив перевіряти чи фактично проводиться чищення доріг та їх посипання, бо на це витрачаються фалені суми. Ось вам і результат паливо спалили, суміш розсипали, а дорога не почищена і знову винен шофер, який цього разу заплатив дуже дорого - життям.
упа Показати IP 10 Грудня 2014 15:14
Це ще сталося позавчора-8 грудня.
анонім Показати IP 10 Грудня 2014 18:08
На черевичку була пара літніх скатів ззаду.....тому і понесло....
Олена Показати IP 10 Грудня 2014 19:34
Водії теж їздять як шаленні.Позавчора була основним свідком ДТП біля с.Зміїнець.Водій мікробуса обганяв мене на швидкості 70км виїхавши на суцільну смугу.Падав сніг і всі їхали не більше 50км.Коли вже повернувся на свою смугу руху його теж занесло і він врізався в бус що їхав в іншому напрямку.Я ледь встигла загальмувати вже на обочині.Його викинуло від удару на заднє сидіння(значить не був пристебнутий паском безпеки).Обох учасників ДТП забрала швидка,одного в важкому стані.Величезна безпечність і неуважність деяких водії теж є проблемою.
свідок Показати IP 11 Грудня 2014 00:12
Водій не гнав,а їхав на нормальній швидкості і нікого не обганяв він пропустив поворот, почав різко тормозити,його почало крутити і правою стороною він вдарився у вантажівку яка рухалаль зустрічною смугою, водій вантажівки старався зупинитись але нічого не міг зробити, було вже запізно. Водій ще був живим але без свідомості, швидкої не дочекався! Якби були посипані дороги то можливо хлопець був живим. Співчуваю рідним!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus