USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку завершують опалювальний сезон. ОНОВЛЕНО

29 Березня 2017 14:58
Призупинити подачу опалення в домівки лучан вирішили, оскільки температура повітря вже протягом трьох діб перевищує 8 градусів.

Про це йшлося під час 21-ї сесії міськради 29 березня.

Депутат Сергій Була повідомив, що директор ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна підготувала проект рішення виконкому про завершення опалювального сезону у Луцьку. Оскільки наступне засідання виконкому відбудеться через два тижні, відповідне рішення пропонують ухвалити депутатам міськради, адже, зі слів керівника «Луцьктепла», опалювальний сезон можна припинити вже сьогодні.

Отже, депутати доручили Валентині Малютіній підготувати проект рішення на розгляд під час цієї сесії міськради.

Депутат Андрій Козюра повідомив, що йдеться про тимчасове припинення подачі теплоносія для опалення. Це тимчасовий захід і призупинення подачі теплоносія здійснюють тому, що протягом трьох діб температура повітря перевищувала 8 градусів. Якщо ж відбуватиметься похолодання, теплоносій знову подаватимуть.

Валентина Малютіна повідомила, що до офіційного завершення опалювального сезону 15 квітня ще багато часу, тому вирішили наразі лише тимчасово призупинити подачу теплоносія. Відзавтра лучанам не нараховуватимуть плати за теплопостачання. Якщо середньодобова температура знизиться нижче 8 градусів, опалення відновлюватимуть, а офіційно завершити опалювальний сезон, у разі збереження високої температури повітря, можуть 11 квітня.

Депутати підтримали проект рішення про тимчасове припинення подачі теплоносія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 29 Березня 2017 15:13
БРАВО, ДЕБІЛИ БЛ*ЯДЬ...не пройшло і місяця.
Семен Показати IP 29 Березня 2017 16:51
Його фактично вже мiсяць немае!!! Але с...ка в платiжки впишуть... Аж цiкаво за яким тарифом рахувати будуть?!
Green до Семен Показати IP 29 Березня 2017 18:55
За максимальним,і з ними не посперечаєшся
щвондєр Показати IP 29 Березня 2017 17:36
Не платить і пішли вони ....
Правда Показати IP 29 Березня 2017 20:21
на Молоді вже сьогодні його повністю відключили, не дивлячись на те, що офіційно це мало б бути тільки завтра. А на інших вулицях є зараз опалення. Хтось дуже гарно "заробляє" гроші за ненадані послуги
Мешканець Показати IP 30 Березня 2017 08:04
Ставте вузли обліку теплової енергії(лічильники) і не морочіть крижі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus