USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

У мікрорайоні ЛПЗ просять нового освітлення та ремонту доріг

2 Травня 2016 17:44
Відремонтувати дорогу, на якій після зими утворилися вибоїни та замінити ліхтарі на світлодіодні закликають у мікрорайоні ЛПЗ.

Про це йшлося під час сьомої сесії Луцької міської ради 27 квітня.

У запиті до міського голови депутат Євгеній Ткачук повідомив, що у районі вулиці Станіславського від амбулаторії сімейної медицини до перетину з вулицею Боженка (район Нового ринку) після зимового періоду з’явилися вибоїни на дорозі. Міського голову депутат просив дати розпорядження про проведення ямкового ремонту, щоб уникнути руйнування дорожнього полотна та зекономити цим коштів у подальшому на капітальний ремонт цієї ділянки дороги.

Інший запит депутата стосувався прохання замінити ліхтарі на світлодіодні у мікрорайоні ЛПЗ, на вулицях Станіславського, Бенделіані, Грабовського, бульварі Дружби народів, врахувавши прилеглі дворові території.

Обидва запити колеги підтримали депутати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 3 Травня 2016 08:59
Євгенію будь-ласка полагодьте дорогу у своєму дворі де Ви проживаєте та їздите "своїми" машинами. Перед сусідами не соромно???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus