USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У місті на Волині з’явився сквер Героїв Майдану

26 Лютого 2014 15:27
У Ківерцях назвали сквер на честь Героїв Майдану.

Відповідне рішення ухвалила Ківерцівська міська рада 26 лютого 2014 року.


Так, депутат Ківерцівської міської ради Олександр Вронський запропонував назвати сквер напроти будинку районної прокуратури на честь Героїв Майдану. Ця пропозиція здобула підтримку у депутатів. Також депутати підтримали рішення про спорудження пам’ятника Героям Майдану, - повідомили у прес-службі Волинської обласної організації ВО «Свобода».

«Це наш обов’язок перед Героями, які віддали своє життя заради України. Ми ніколи не маємо забувати жертву, яка принесена на вівтар свободи України», - зазначив Олександр Вронський.

Крім того, 25 лютого, під час засідання Ківерцівської райради, було змінено керівництво органу місцевого самоврядування. Головою райради обрали Андрія Киричука, а заступником –Ігоря Космину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus