USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Москві – акції проти війни Росії з Україною

2 Березня 2014 11:43
Сьогодні в Москві відбудуться дві акції проти війни Росії з Україною.

На сторінці акції в Facebook «Нет войне!! Сход граждан РФ у Минобороны РФ» зазначається, що акція почнеться о 13.00 мск, - пише УНІАН.

«Скажемо ВІЙНІ - НІ!!!!! Українці - наші брати!!!! НІ братовбивству!!!! До біса хворих любителів золотих унітазів!!!!!», - йдеться в повідомленні.

На даний момент про намір взяти участь в акції заявили майже 2 тисячі людей.

Аналогічна акція пройде також сьогодні о 14.00 мск на Манежній площі, Красній площі й Тверскій вулиці. В цьому заході готова брати участь понад 1 тисяча людей.

При цьому не повідомляється, чи узгоджені ці акції з московською владою.

Як повідомлялося 1 березня, Рада Федерації Росії одностайно прийняла пропозицію Президента Росії Володимира Путіна про введення військ в Україну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
304 Показати IP 2 Березня 2014 11:54
а так же в поддержу Беркута и Крыма
Анонім до 304 Показати IP 2 Березня 2014 12:18
1000%.Наші змі показують і пишуть те що хоче "нова" влада.Хіба ми самі не знаємо і не бачимо що твориться навкруги?Брехня
555 Показати IP 2 Березня 2014 14:23
Вам не вгодиш.хаэте нову владу,станьте на їх місце і зробіть лад в країні за 10днів.
ТОР Показати IP 2 Березня 2014 16:32
Дві години тому розмовляв по телефону з моїм другом в Севастополі.Він служить у штабі РЧФ.Коли його запитав чи є в них наказ нападати на українську армію він сказав, що такого наказу точно немає.Мало того їм прийшов наказ ні в якому разі не провокувати українських військових на будь-які збройні сутички.Особливо їх попередили про недопущення будь-яких силових дій щодо мирного населення Криму.За невиконання винні підуть під військовий трибунал.Крім того він сказав,що усі військові частини зараз в місцях постійної дислокації і навіть щоб не було будь-яких зіткнень чи провокацій з мирним населенням відмінили перепустки для російських моряків у місто.Крім того він сказав,що самі офіцери РЧФ проти будь яких силових дій, бо українців вважають братами ,а не ворогами.
Волинські Новини до ТОР Показати IP 2 Березня 2014 16:48
Могли б надати контакти свого товариша ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus