USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«У найближчому майбутньому війна закінчиться», - Парасюк на «Княжому»

19 Серпня 2017 18:41
Учасник російсько-української війни і блокади ОРДЛО, народний депутат України Володимир Парасюк відвідав 19 серпня фестиваль «Княжий» у Володимирі-Волинському, де він поспілкувався з людьми на різні теми: про Євромайдан, відвідини «Буковелю», автомобілі на «бляхах» та рівень довіри до депутатів.

Діалог відбувся на гутірковій сцені у рамках першого дня фестивалю «Княжий».



«Слава Україні!» - розпочав Володимир Парасюк.

«Такі фестивалі є певним клеєм, який склеює нашу націю, і показує для чого ми живемо і куди нам рухатися. Бо ви бачите, що наш князь Володимир якогось милого осів в Росії, ми розуміємо, чому він там осів, бо якийсь недоумок придумав, що це його історія, але це наша історія, і вона завжди буде нашою. Такі фестивалі нас ідентифікують», - зазначив Парасюк.

Люди соромилися ставити питання, проте Парасюк закликав їх бути активнішими: «Можете висловлювати все, що думаєте і задавати будь-які запитання. Депутати – це менеджмент держави і ми маємо відповідати на запитання народу.



ПРО ЄВРОМАЙДАН І ЗМІНИ, ЯКІ ВІДУЛИСЯ

«Ми стояли на Майдані за нашу гідність, бо це була Революція гідності. Нашу гідність хотіли осквернити, хотіли на неї наплювати. Ми її відстояли, а далі – час змінювати самих себе. Революція гідності запустила в мізках цей процес, який називається зміни.

Ми заплатили надзвичайно дорогу ціну за те, щоб змінюватися. Мені теж соромно за деякі моменти в житті. Коли я згадую, що я живий, а когось вже в живих немає і хтось за мене віддав життя, то воно мене десь зупиняє і допомагає прийняти правильне рішення. Коли ми один раз в п’ять років вибираємо владу, то потрібно здати цей екзамен правильно. Господь вибрав для нас складний метод, але цей метод є правильним, зважаючи на те, що ми приймаємо подарунки під час виборів. Я гордий тим, що молоде покоління політиків запустили антикорупційне бюро. Справедливість, або є, або її немає», - зазначив Володимир Парасюк.



ПРО ЛЕГАЛІЗАЦІЮ ПРОСТИТУЦІЇ ТА ЛЕГКИХ НАРКОТИКІВ

«Нашим заробітчанам потрібно сказати дуже велике дякую, оскільки кожного року вони завозять більше 24 мільярдів доларів в рік. Це ті люди, які тримають українську економіку, якби цього не було, то наша економіка вже б два роки переживала дуже серйозний рівень стагнації. Коли країна бідна, то взагалі нічого продавати. Мені кажуть про проституцію і легкі наркотики, але я, як християнин, ніколи не проголосую за це, навіть, якщо це принесе 100 мільярдів. Коли в країні люди борються з бідністю, в нас хочуть легалізувати проституцію і наркотики, а ви розумієте, що людина за своєю психологією може здатися перед цими «легкими» речами. Можете забрати в мене всі мандати і котитися під три чорти, але я не буду за це голосувати. Зробіть людей багатшими, а тоді вводьте ці механізми дуже повільно», - каже нардеп.



ПРО РІВЕНЬ ДОВІРИ ДО ДЕПУТАТІВ

Володимир Парасюк емоційно відповів на питання: «за кого голосувати, щоб було краще жити».

«Ми всі однаково відповідальні перед країною: я, ви, студенти, той «чувак», що виступає на сцені. Це дурна радянська звичка «скажи, за кого будеш голосувати, і я за того проголосую». Я знаю, за якого я буду голосувати, але я ніколи не скажу,за кого ви маєте голосувати, і ніколи цього не робив, і не буду робити. Ми скидаємо свою відповідальність на когось іншого. Мені соромно за народних депутатів, але я не соромлюся за себе. Мені соромно за наших депутатів, Верховну Раду. Зрозуміло, що рівень довіри низький, оскільки все зло в Верховній Раді – це дно. Але ми всі повинні зробити так, щоб це не було дном, бо Верховна Рада так само належить вам, як і мені», - зауважив Парасюк.



ПРО АВТОМОБІЛІ НА «БЛЯХАХ»

«Вчора скотина з українськими номерами вбила людина в селі Ємельня Яворівського району. Він їхав зі швидкістю 170 кілометрів на годину. Аварійність в Україні коливається в певних межах, але ситуація з аварійністю залишаться на тому самому рівні, просто ми більше побачили її бачити. Я за вільний автомобільний ринок, але потрібно сплачувати податки. Але, на жаль, в Україні така реальність, що є певні лобісти, які тягнуть російський мотлох, і продають його тут. Спочатку люди купляли цей мотлох, але згодом люди знайшли схему – тимчасове ввезення. Є дві можливості ввести автомобіль без української реєстрації – транзит на 5-10 днів і тимчасове ввезення. Тимчасове ввезення – це міжнародний акт, який Україна не може заборонити, максимум, що можна зробити – врегулювати. Іноземець має більше прав в Україні, ніж українець. Давайте вирівняємо ці права і поставимо на цьому крапку. Потрібно зняти нещасне оподаткування на вживані автомобілі, старші певного року», - зауважив політик.



ПРО ВІДВІДИНИ «БУКОВЕЛЯ»

«Недавно поїхав до свого друга в «Буковель» домовлятися, щоб він прийняв дітей на реабілітацію. Прийшов Олександр Усик (український боксер, - ред.) і зробив з ним фотографію, підписавши «на відпочинку у Буковелі. Я що, на Марсі відпочив? У мене батьки працюють кожен день, вони приватні підприємці, але самі працюють. Кожна людина хоче стати успішною, але, коли мені цим «тикають», то я кажу, що я вам винен, люди. Коли я приїжджаю на округ, то відразу кажу, що гроші роздавати не буду, і навіть якби мав їх – не роздавав би». – зауважив пан Володимир.

Насамкінець Володимир Парасюк зазначив, що в дуже близькому майбутньому війна закінчиться, бо причини цієї війни будуть подолані. До усвідомлення того, якою має бути влада, лишилося небагато.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Пилип Показати IP 19 Серпня 2017 18:51
Схоже, що легкi наркотикi, вiн для себе вже легалiзував...
Степан Бандера Показати IP 19 Серпня 2017 19:22
Писати навчись, "наркотік"...
11111 Показати IP 19 Серпня 2017 19:37
Майданутий Парасюк втік скоренько зі сходу України ( побувавши там 1-2 години -) а на Заході України тепер може розказувати коли війна ( не Ато ) закінчиться. Прошу Вас, Ліві сектори, праві сектори, задні сектори не грайтеся тут на Заході України в патріотів !!! ТЕПЕРІШНЯ горе- ВЛАДА аферистів і брехунів від села і до Києва підходить майданутим ?! Всі майдануті сидять не на сході країни , а по диванах і по барах із своїми родичами тут, дальше гасають і народові про треті майдани розказують, про патріотизм співають. Патріоти- ідіоти не працюють, не сплачують ні податків , ні не захищають країну !
Миколай Показати IP 19 Серпня 2017 20:31
Миколай поганим хлопцям подарунків недає а різочку бо хлопець баламут і підшився до діючої влади. Так шо перспектива на дальше в тебе плешива або фальшива або лиса. Язиком молоти без діла не ствни щикатурити.
777 Показати IP 19 Серпня 2017 23:08
Хто пустив цього балабола до Володимира - Волинського???
МАКС Показати IP 20 Серпня 2017 08:39
Ненавиджу цього сопливого "сотника".......
Знаю Показати IP 21 Серпня 2017 14:29
Популізм і ніякого конструктиву в промові
Мудрий Показати IP 21 Серпня 2017 16:26
Цікаво де були ці блазні, коли він на майдані був, у АТО воював? Люди, ви реально хворі... Тому й маєте те, на що заслуговуєте... Не забудьте мій комент у мінуси загнати, щоб складалось враження наче усі вас підтримують у тих дурницях, котрі ви тут понаписували...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus