USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Парижі під час протесту «жовтих жилетів» затримали 70 людей

23 Березня 2019 20:55
У Парижі під час акції протесту «жовтих жилетів» поліцейські затримали 70 осіб.

Про це повідомляє телеканал BFMTV з посиланням на префектуру паризької поліції, передає УНІАН.

Згідно з попередньою інформацією Міністерства внутрішніх справ, у Франції сьогодні в демонстраціях «жовтих жилетів» взяли участь 8,3 тис. осіб, з них 3,1 тис. у Парижі.

Це вже 19-а за рахунком щотижнева акція руху «жовтих жилетів», починаючи з листопада 2018 року, проти політики президента Франції Еммануеля Макрона.

На цій влада Парижа заборонила проведення акції на Єлисейських полях і біля Тріумфальної арки через численні акти вандалізму і насильства з боку демонстрантів.

Як повідомлялося, хвиля протестів у Франції розпочалася 17 листопада 2018 року через анонсоване підвищення акцизів на паливо. Демонстранти мітингували, блокували дороги, автозаправки, сховища палива і торговельні центри.

5 грудня під тиском протестувальників французький уряд повністю відмовилося від наміру підвищити акцизи на паливо. В уряді підрахували, що податкові пільги та інші фіскальні заходи, які президент Макрон оголосив для заспокоєння демонстрацій, обійдуться бюджету країни в 10 млрд євро.

Проте «жовті жилети» вирішили продовжувати акції, незважаючи на те, що поліція Парижа заборонила проведення акції протестів «жовтих жилетів» на Єлисейських полях в цю суботу, 23 березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
777 Показати IP 23 Березня 2019 21:01
то ж не в россии,еуропа.там можно и мордой в асфальт.дэмократия.
українець Показати IP 24 Березня 2019 13:20
Так ви одну лежачу жінку показали з 10ти ракурсів. Це для чого і кого? Щоб знали холопи як добре живуть?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus