USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

У Піддубцях за місцеву футбольну команду грає нігерієць

7 Червня 2014 22:25
Метью Сандей (на фото) любить футбол від народження. Тож коли приїхав на Волинь, почав шукати, де можна займатися улюбленим видом спорту. І хлопця взяли в команду «Піддубці» Луцького району. Про це пише "Волинь-нова".

"Вони дуже добре сприйняли мене і прийняли до себе. Коли команда як сім’я, як братство, тоді й будуть перемоги", — серйозно говорить Метью.

Метью зізнався, що не палить, а якщо й випиває, то зрідка, бо намагається тримати себе в добрій спортивній формі.

Футболіст зазначив, що односельчани неодноразово пропонували йому самогон і сало, але він відмовлявся.

«Та й сало мені не дуже подобається. Більше люблю свої національні страви, які готую разом із Мішелем Бабатунде, який грає у ФК «Волинь». Він — мій друг і, можна сказати, брат, з яким разом мешкаємо, а також граємо у футбол», - сказав він.

Крім гри мільйонів, «шоколадний» чоловік ще займається бізнесом і докладає зусиль, аби в перспективі самому стати роботодавцем, передавати свої знання іншим. Адже коли він жив у Кривому Розі, то здобув освіту інженера машинобудівної галузі. А в себе на Батьківщині сім років ремонтував авто як технік–діагностик.

Метью створив у інтернеті свій сайт новин та віртуальний магазин із продажу мобільної техніки.

Він уже десять місяців не був у рідній Абуджі та сумує за батьками, за двома сестрами і чотирма братами.

«Добре, що у мене є своя Нігерія тут — у посольстві в Києві, там мене приймають, як вдома. Взагалі ж, мені дуже симпатичний Луцьк, він, порівняно з іншими містами України, в яких я бував, — маленький і спокійний. Мені цікаво, як майже усі тут розмовляють українською, бо подобається ця мова, хоч іще не всі слова розумію, вивчаю її», розповів Метью.

… «Ти ж мене підманула, ти ж мене підвела…» — наспівав нігерієць Метью Сандей у відповідь на запитання журналіста, чи знає трохи наші народні пісні. Він сказав, що дуже любить їх слухати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ну, ви в курсі хто.. Показати IP 8 Червня 2014 10:09
Та не грає він там!!!! Його "Піддубці" заявили всього на один турнір - "Сніжинку" - а це аж два чи три матчі було. Все , крапка, більше не беруть. Його масимальний рівень - бігати на майданчику ВДУ і понти крутити, що він - брат Баби. А сам - нехлюй та зазнайко, який не знає елементарної футбольної культури, бо навіть руки не подає після порушення....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus