USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У районі Балки буде нова зливова каналізація

13 Червня 2017 17:58
Нова зливова каналізація з'явиться в районі Балки та на вулиці Гулака-Артемовського.

Як повідомив виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук, в районі вулиці Вороніхіна та й у всьому мікрорайоні стара несправна зливова каналізація.

"Роками це питання не вирішувалося, а тим часом під час сильних злив вулиці затоплює, що створює незручності мешканцям та трьом тисячам прихожан, які приїжджають до місцевого молитовного будинку. Також затоплює трансформаторну підстанцію, внаслідок чого у районі виключається світло. Ми встановимо нову каналізацію, щоб нарешті вирішити цю проблему", - зауважив в.п. мера.

До слова, роботи коштуватимуть до 3 мільйонів гривень, розпочнуться щойно відбудеться проведення тендеру. Закінчити ремонт планують до вересня цьогоь року.

Окрім того, заміну зливової каналізції здійснять на вулиці Гулака-Артемовсього поблизу пологового будинку, оскільки там теж ділянка, яка постійно підтоплюється.

Щоб зберегти на довгі роки встановлені конструкції, Ігор Поліщук дав розпорядження відмовитися від використання піщано-сольової та щебенево-сольової сумішей, внаслідок яких забивається зливова каналізація, збільшується гальмівний шлях авто та псується взуття лучан. Натомість взимку використовуватимуть реагенти, як у європейських країнах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Андрій Показати IP 13 Червня 2017 18:08
Аг віримо і каналізація на вересневому і тут і 27 школа ще й може пообіцяєте дорокку до садочка на 55 кварталі :))) ?????
Балка Показати IP 13 Червня 2017 20:37
Основна проблема району балки - грунтові вулиці в приватному секторі, які й без підтоплення після дощів перетворюються в болото з калюжами по яких неможливо пройти.Закладені вони були ще 50-60 років тому і ніякого покриття не бачили. Щороку мешканці оббивають пороги міськради,бувають на прийомі у міського голови, пишуть колективні звернення через депутатів і б е з р е з у л ь т а т н о.У інших районах вулиці вже й декілька разів ремонтовані, а тут ще 18-те століття з болотом та пилюкою.
Анонім Показати IP 13 Червня 2017 21:25
Не знаю чи Поліщук щось може зробити реальне для Луцька, але, як то кажуть «Так гарно обіцяє»))))). Подовше би виборів не було, може трохи порядку наведуть, щоб рейтинг заробити, бо після на всіх політиків склероз нападає.
ВВ Показати IP 14 Червня 2017 10:01
Вже зробили в центрі, що після зливи ставок робиться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus