USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Рівному вилучили півтонни бурштину

16 Березня 2017 10:40
У Рівному правоохоронці знайшли цех з обробки сонячного каменю. На складі виявлено більше півтонни бурштину.

Про це інформує повідомляє прес-служба управління прокуратури у Рівненській області.

Працівники прокуратури Рівненської області, слідчого управління Головного управління Національної поліції в Рівненській області та управління захисту економіки в Рівненській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України викрили діяльність підпільного цеху з оброблення бурштину, який працював в одному із нежитлових приміщень.

Під час обшуку виявили та вилучили 500 кг обробленого та необробленого бурштину різних фракцій, орієнтовна вартість якого становить 2 млн.грн, а також шість верстатів для оброблення «сонячного» каміння.

Слідчі дії щодо документування протиправної діяльності осіб, пов’язаної із незаконними операціями із бурштином, тривають.
Нагадаємо, 10 березня в пункті пропуску «Ягодин» прикордонники вилучили напівдорогоцінних мінеральних каменів бурштину великої фракції загальною вагою 930 грамів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Депутат Лапін з Кове Показати IP 9 Квітня 2017 22:38
То був мій бурштин та мій цех

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus