USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гімн України на вулицях Санкт-Петербурга від вуличного музики

31 Березня 2014 18:52
Санкт-петербурзький вуличний музикант зіграв на трубі гімн України.

Чоловік виконав його поруч із входом на станцію метро "Невський проспект", повідомляє Еспресо.TV. Невідомого музиканта слухали приблизно 50 глядачів.

Нагадаємо, раніше Гімн України вже переклали і виконали англійською мовою, а курсанти в Криму під час підняття російського прапора також виконували Гімн України, проявивши патріотизм і стійкість. Оригінально до виконання головної мелодії кожного українця підійшов Микита Рубченко, виконавши її у рок-версії.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Українець Показати IP 31 Березня 2014 19:30
Молодець!!!!!!!!
Володимир Показати IP 31 Березня 2014 20:27
Супер. Є і серед росіян порядні люди... Молодець.
Бульба Показати IP 31 Березня 2014 22:49
Да шо такоэ? Опять "бэндэровцы" проводять свои профашисткие акции в городе Санкт-Петербург. Перекрыли вход в метро "Невский проспект", захватили в заложники музыканта и заставили его играть гимн Украины. Когда я снимал это видео, "бэндэровцы" схватили и начали меня душить. А я кричал: Топааз, дай приказ... тьфуты, Яроош, дай приказ, я свой, я свой, я от Тягнибока. Вот, полюбуйтесь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus