USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Саудівській Аравії жінкам уперше видали ліцензії пілотів

30 Серпня 2018 07:40
У Саудівській Аравії Генеральне управління цивільної авіації (GACA) видало п'ять ліцензій для жінок-пілотів, передає Al Arabiya.

Таким чином, жінкам дозволили працювати командирами екіпажів на літаках авіакомпанії Saudi Arabian Airlines (Saudia).

Видача ліцензій громадянкам Саудівської Аравії є частиною плану дій GACA, згідно з яким жінки отримають можливість працювати в авіаційному секторі, що є однією з цілей Міжнародній організації цивільної авіації (ICAO).

Останнім часом велика кількість жінок із Саудівської Аравії працювала в GACA і в компаніях, які надають послуги в технічних областях.

Раніше влада Саудівської Аравії уперше в історії видала водійські права жінці. Також директорат дорожнього руху Саудівської Аравії заявив про плани дозволити жінкам водити вантажівки, мотоцикли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus