USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У селі Рожищенського району відкрили новий дитячий майданчик

24 Вересня 2018 07:20
У селищі Дубище Рожищенського району відбулося урочисте відкриття дитячого майданчика. Здійснити мрію маленьких дубищан і їхніх батьків допоміг Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

З нагоди відкриття у селище прибув голова фракції «УКРОП» у Волинській обласній раді Вячеслав Рубльов, повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Ідея облаштування дитячого майданчика виникла уже давно, адже в Дубищі проживає приблизно 600-700 діток, а от зони відпочинку для них ніколи не було. За десять років безрезультативних спроб місцеві жителі уже й територію самостійно обрали – між церквою та ФАПом, і ініціативну групу сформували. Її очолили Юлія Лазаренко та Олена Лазарук.

«Упродовж багатьох років облаштування дитячого майданчика здавалося нам нездійсненною мрією, – розповіла Юлія Лазаренко. – Відверто кажучи, ми уже й перестали сподіватися, що ідею вдасться втілити. Для нас, батьків, це питання дійсно було одним із найважливіших, за роки боротьби за майданчик у багатьох уже й діти повиростали. Щасливі, що і селищний голова Анатолій Дорошенко, і депутат обласної ради Вячеслав Рубльов разом із Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» не залишилися осторонь нашої проблеми».

Справа зрушила із мертвої точки після відвідин селища депутатом Вячеславом Рубльовим у квітні цього року. А вже у вересні новенький майданчик став центром розваг для місцевих дітлахів.

До слова, для дубищан встановлення майданчика уже не перший досвід роботи із Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» – у місцевій школі обладнали мультимедійний клас.

«Щасливий приїздити у ваше селище, бо щоразу бачу зміни. Встановлення дитячого майданчика у вашому селищі – це ще один приклад успішної співпраці усіх сторін. Переконаний, що у перспективі – ще багато успішних справ, які реалізовуватимемо разом. Діти повинні мати безпечне місце для відпочинку та розваг. Важливо, що для будівництва майданчика долучаються кошти місцевих жителів, бо попередня практика переконує: тоді люди бережно ставляться до майна. Ми не тільки прагнемо, щоб з’являлися нові майданчики, але й дбаємо, аби громада самоорганізовувалася і берегла те, що зроблено», – зазначив Вячеслав Рубльов.

Не менш хвилюючим та радісним для дітвори став приїзд аніматорів, які організували для дітлахів цікаві ігри та конкурси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus