USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У США розпочали конфіскацію нерухомості Манафорта

7 Жовтня 2018 09:57
Команда спеціального прокурора ФБР Роберта Мюллера приступила до конфіскації квартири Пола Манафорта у хмарочосі Trump Tower.

Квартира Манафорта входить в перелік об'єктів нерухомості в Нью-Йорку, яку відомство Мюллера хоче конфіскувати за ухвалою суду, передає Fox News.

«Команда спеціального радника Роберта Мюллера в п'ятницю приступила до конфіскації квартири в Trump Tower, яка належить колишньому главі кампанії Трампа Полу Манафорту», - йдеться в повідомленні.

Як відомо, колишній глава президентської кампанії Трампа Пол Манафорт погодився визнати провину за звинуваченнями у змові проти США і змові з метою перешкоди правосуддю, пред'явлених йому спеціальним прокурором Робертом Мюллером.

Манафорта у США звинувачують у відмиванні грошей, ухилянні від сплати податків за майже 10 років співпраці з колишнім керівництвом України.

Слідство вважає, що за роботу політичного консультанта в Україні Манафорт заробив понад 60 мільйонів доларів. Слідча група представила понад 300 документів, які розкривають деталі співпраці Манафорта з "Партією регіонів" і "Опозиційним блоком".

Зрештою Манафорта визнали винним за 8 з 18 пунктів обвинувачення. 14 вересня Манафорт визнав себе винним у змові проти Сполучених Штатів та змові з метою перешкоджання правосуддю.

У рамках угоди про визнання провини Манафарт погодився на конфіскацію декількох активів, включаючи кондомініум і банківські рахунки. Згідно з судовими документами, уряд також візьме під свій контроль елітний маєток в Гемптоні. Він збереже свою нерухомість у Флориді і Вірджинії, де живе його сім'я.

Як передає Українська правда, екс-партнер Пола Манафорта Рік Гейтс на суді заявив, що українські клієнти Манафорта - Ахметов, Льовочкін, Тігіпко, Клюєв, Колесніков - перевели на рахунок Манафорта на Кіпрі мільйони доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus