USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У центрі Луцька - «Містечко добрих сердець»

27 Квітня 2014 16:42
На Театральному майдані Луцька влаштували «Містечко добрих сердець» у рамках благодійної акції «Серце до серця». Таке дійство викликало чималий інтерес у лучан і гостей міста.

У центрі Луцька сьогодні, 27-го квітня, встановили три палатки, в яких проводили збір коштів для закупівлі медобладнання у волинські лікарні, яке необхідне для лікування дітей з вадами зору.

У «Містечку добрих сердець» працюють більше півсотні волонтерів. Вони залучали усіх прохожих до доброчинності. Особливо це тішило діток. Для них організували різні ігри й конкурси із солодкими подарунками. Конкурс малюнків, складання кубіка Рубіка на швидкість, конкурс малюнків на асфальті, танці – усе це вирувало в обласному центрі Волині.

«Наша акція спрямована на збір коштів для дітей з вадами зору. Усі, хто долучаються, отримують грамоту, адже це внесок кожного у благородну справу, бо разом ми можемо вирішувати ті проблеми на місцях, які стосуються багатьох людей. У нашому містечку ми граємося з дітьми, залучаємо усіх перехожих, адже хочемо, щоб до нас дослухалися якнайбільше людей», - говорить волонтер Вікторія Шпетун.

А ще, тут організували вуличний боді-арт. Усіх охочих розмальовували фарбами. Така розвага користувалася особливою популярністю у дівчат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus