USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У центрі Луцька знайшли місця для нових платних парковок

25 Листопада 2016 13:40
Декілька ділянок, де можна облаштувати платні парковки, погодили з поліцією.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту 25 листопада.

Так, голова комісії Микола Федік звернув увагу членів комісії на хаос з паркуванням у Луцьку. На це заступник міського голови Сергій Григоренко зазначив, що наразі є низка погоджених з поліцією місць для облаштування платних парковок. Розпочали з центральної частини міста, отже це – вулиця Градний Узвіз (поблизу Нацбанку), Театральний майдан, вулиця Кривий Вал, Сенаторки Левчанівської (де вже можна робити парковку). До слова, на облаштування комунальної парковки на вулиці Кривий Вал потрібно 80 тисяч гривень.

Своєю чергою, член комісії Юлія Дацюк поцікавилася, чи можна використовувати парковку навпроти будівлі міськради як платну.

Посадовець відповів, що поки проект такої парковки не розроблений, але якщо депутати висловлять пропозицію, то паркування машин там можуть зробити платним. Від цього, з його слів, постраждають самі обранці громади та працівники апарату міськради, які зараз залишають свої автівки на цій ділянці. Проблему з паркуванням нині створює візовий центр, а якщо платну парковку відкриють навпроти міськради, то люди масово користуватимуться нею.

Як повідомляло раніше Інформаційне агентство Волинські Новини, у Луцьку планують затвердити нові правила паркування. Посадовці міськради та керівник КП «АвтоПаркСервіс» наголошують, що кошти за паркування можна збирати лише на тих парковках, які обладнані паркоматами, а брати з водіїв готівку на необладнаних належним чином майданчиках незаконно. З підприємцями, які не встановлять паркомати, погрожують достроково розривати договори. Право безоплатно користуватися платними парковками мають лише особи з інвалідністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
йцукен Показати IP 25 Листопада 2016 13:52
+ парковку навпроти будівлі міськради як платну, а також облради
ще чого Показати IP 25 Листопада 2016 13:58
депутати це представники інтересів лучан а не своїх авто та працівників апарату міськради.......парковка дасть прибуток місту!!???так дасть...це в інтересах лучан!!????Так в інтересах бо поповниться міський бюджет.....Але ж ні,.депутати голосують тільки за те, де є їхній інтерес....
123 до ще чого Показати IP 25 Листопада 2016 15:26
Основна маса депутатів - представники власних інтересів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus